• Acest training nu este de actualitate!

Train the Trainers


Qualians

Descrierea cursului/tematica :

Desfasurare: 30-31.05.2017

Nr. locuri disponibile: 6


Este o sesiune intensiva, gandita special pentru persoane care vizeaza o cariera in training sau care sunt deja traineri in companii. Cursul subliniaza diferentele dintre o prezentare si un training si ofera instrumentele sustinerii cu succes a acestuia din urma. De-a lungul sesiunii, care acorda o importanta mare autoevaluarii, fiecare participant sustine scurte prezentari sau mini-traininguri, toate inregistrate si analizate.

Cui i se adreseaza cursul:

Acest program ofera un proces consistent de pregatire pentru actuali sau viitori traineri.


Obiectivele cursului:

Participantii la acest curs vor sti mai bine sa sustina un training clar, convingator si memorabil, sa ofere o sesiune utila participantilor si sa le mentina atentia pe toata durata cursului, sa utilizeze eficient contactul vizual si limbajul trupului in general. De asemenea, cursantii vor afla cum se poate obtine un impact mai mare prin informatiile pe care le prezinta pe slideuri, flipchart si in manualele de curs.


Agenda cuprinde:

  • Tipuri de training; particularitatile trainingurilor de cunostinte, abilitati si atitudine;
  • Procesul de training in companie;
  • Abilitati cheie de comunicare – verbale si nonverbale;
  • Structurarea cursului;
  • Reguli de aur pentru o prezentare excelenta;
  • Tehnici de implicare a auditoriului, cu exercitii practice;
  • Folosirea eficace a slideurilor si flichartului;
  • Participanti dificili;
  • Cum sa conduceti cu succes o sesiune de intrebari si raspunsuri;
  • Fiecare participant va sustine doua prezentari video inregistrate si analizate de grup si de trainer.

Nu este necesara o pregatire anterioara specifica pentru intelegerea conceptelor predate si exemplificate. Experienta in lucrul cu oameni aduce un plus de valoare si relevanta conceptelor prezentate.


Trainer:

Alexandru Ionescu

Alexandru Ionescu are experiență în aria de satisfacție a așteptărilor clienților și instruirea forței de vânzări. Experiența sa în mediul de business este vastă, de peste 11 de ani.
Printre activitățile sale de zi cu zi s-au numărat instruirea a mii de oameni din diferite nivele ale organizației și obținerea unor rezultate excepționale.
La Qualians livrează programe aliniate cu convingerile sale de bază de a ajuta oamenii precum: Communication Skills, Employeeship®, Putting People First, A Complaint is a Gift, Business Presentations și Train the Trainers.
Experiența sa în managementul unei echipe, suport pentru clienți și evaluarea nevoilor de formare îi dă posibilitatea de a veni cu soluții practice. De asemenea, el a fost responsabil pentru implementarea și supravegherea programelor care sporesc eficiența organizațiilor, consolidarea cunoașterii angajaților și îmbunătățirea leadershipului.
Sesiunile One2one de coaching pe teren reprezintă de asemenea, o parte importantă a activităților sale. Prin dezvoltarea în coaching cu metodologia NLP scopul său este de a sprijini persoanele să își atingă performanța maximă cu propriile lor instrumente și resurse.
Alexandru are o diplomă în Comunicare Politică și a activat în timpul studenției în cadrul ONG-urilor care aveau drept misiune implicarea socială și politică a cetățenilor din România și din celelalte țări din Europa de Est.
Fire entuziastă și plină de energie, reușește să mențină participanții activi și interesați în timpul cursurilor. În timpul liber, participă la maratoane, având performanța de a parcurge peste 1.000 km într-un an.


Costuri de participare:

Taxa de participare este de 450 EUR + TVA


Pentru detalii suplimentare si inscrieri: [email protected] sau pe site-ul Qualians.

Pret: 
450.00 EUR
Training special: 
Nu

Unde

Qualians Learning Centre - Str. Ermil Pangratti, nr.30A, et.4 Bucuresti
Target : traineri
Categorie : Train the trainers

Pret :

450.00 EUR EUR


 
 
 
 
 
n/a
 

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter