• Acest training nu este de actualitate!

Public Speaking Masterclass


Creative Business Management

Descrierea cursului/tematica :

TBD Bucuresti, 12 noiembrie, între orele 10:00-17:00


Cursul este structurat în module, fiecare concentrându-se pe un anumit set de concepte cheie și abilități necesare în public speaking. În fiecare modul sunt prezentate noțiunile principale referitoare la regulile de bune practici, acestea fiind urmate de activități interactive de învățare, ca workshopuri, discuții, studii de caz și jocuri de rol.

În cadrul acestui curs de o zi, participanții vor putea:
 • Să identifice problemele uzuale de comunicare ce ar putea să diminueze impactul prezentării;
 • Să dezvolte aptitudinile pentru a răspunde întrebărilor;
 • Să învețe ce comunica celorlalți prin limbajul non-verbal;
 • Să dezvolte aptitudinile de ascultare activă și empatică față de ceilalți;
 • Să își îmbunătățească abilitatea de a gestiona situațiile dificile;
 • Să trateze situațiile asertiv.

 Abilitățile de comunicare

Pe parcursul acestei sesiuni, participanții vor identifica punctele tari și pe cele slabe prin exerciții practice.

Barierele in comunicare

După un studiu de caz aplicat în întregul grup, participanții vor lucra în grupuri mici pentru a discuta despre barierele în comunicare. De asemenea, cursanții vor lua parte la un exercițiu scurt care îi va ajuta să își dezvolte abilitățile de a asculta activ.

Adresarea întrebărilor 

Aceasta sesiune va analiza abilitățile de adresare a întrebărilor (inclusiv întrebările deschise, întrebările închise și cele de sondaj) prin intermediul lecturii și al unui pachet de exerciții.

Aptitudinile de ascultare 

Cursanții vor lucra asupra aptitudinilor de ascultare prin participarea la quizz-uri și prin exerciții de grup. 

Limbajul corpului

Participanții vor învăța despre limbajul corpului și ce impact are acesta asupra modului în care ei comunică. 

Stiluri de comunicare

Aceasta activitate va permite cursanților să privească mai obiectiv avantajele si dezavantajele persoanelor care participă la o discuție în raport cu stilurile lor de comunicare..

Cadrul de referință

Această sesiune va explora cadrul nostru de referință și presupunerile pe care le facem. De asemenea, participanții vor lua parte la o activitate care le va întări abilitatea lor de a vorbi mai ușor despre concepte de comunicare.

Tehnicile pentru prezentările la birou

În cadrul acestei sesiuni, toți cei prezenți vor învăța despre cele doua elemente esențiale  ale unui mesaj de efect: pregătirea și livrarea. 

Asertivitatea

Cum ne vedem noi înșine are un impact asupra modului în care interacționăm cu ceilalți. Această sesiune va investiga modalitățile prin care participanții își pot îmbunătății imaginea proprie și prin aceasta cum să abordeze situațiile dificile în maniera asertivă și pozitivă.


 Cui se adresează:
 • Cursul intensiv de o zi de Public Speaking se adresează celor ce au nevoie sa dobândească abilitățile de a vorbi în public:
 • Persoanele care dețin poziții de management sau middle management, directori executivi, diplomați, vedete sportive și persoane cu vizibilitate publică;
 • Reprezentanții companiilor și agențiilor pentru pregătirea pitch-urilor;
 • Consultanții în pregătirea prezentărilor tehnice;
 • Purtătorii de cuvânt în pregătirea conferințelor. 

Recomandari de participare:
 • Experiența de training pe care o vei avea la cursurile din București este identică celei pe care o poţi găsi în centrele de training ale ISOC din Londra sau Dubai, însă cursurile din România au ca avantaj accesibilitatea financiară.
 • Vei avea parte de o sesiune memorabilă și motivantă în același timp, în compania unui coach inspirațional de public speaking. Îți vei construi prezența, autoritatea și o nouă abilitate: aceea de a captiva o audiență. 
 • Partea importantă: trainingul de prezentare susținut de ISOC este creat riguros, bazându-se pe perspective din psihologie, lingvistică, sociologie, fiziologie, retorică, teoria comunicării și teatru, precum și din experiența practică. De aceea funcționează atât de bine. Vei vedea, auzi și simți diferența. 
 • Partea captivantă: trainingul de prezentare ISOC este în același timp practic, inspirațional și distractiv! Mulți oameni consideră vorbitul în public o provocare descurajantă. Din fericire, Public Speaking Masterclass este de fiecare dată plin de zâmbete și voie bună, pentru că, atunci când suntem relaxați, cu toții învățăm cel mai bine, iar atunci când ne simțim încrezători realizăm cele mai bune prezentări.

Beneficii:

La finalul cursului, vei obţine diploma de participare cu recunoaştere internaţională, eliberată de  International School of Communication din Marea Britanie.


Trainer:

Paul Chequer, actor englez si trainer ISOC, transmite cu un entuziasm autentic abilitățile sale de actor și prezentator către oamenii care își doresc să își îmbunătățească skillurile de comunicare în situații de criză. Însuflețit și pasionat, sesiunile sale sunt pline de energie și pun accent pe dezvoltarea individuală a participanților.


Cost de participare:
Early Bird: 275 euro / persoană, preţ special până la 1 noiembrie
Standard: 375 euro / persoană
Discount:
Pachet 2 zile taxa este de 550 euro / participare
Pachet 3 zile taxa este de 875 euro / participare
Pachet 4 zile taxa este de 1100 euro / participare.
Detalii inscriere:
Beatrice Pandea, Coordonator training Creative Business Management,
Telefon: 0743 183 353, E-mail:  [email protected]
 
Pret: 
275.00 EUR
Training special: 
Nu

Unde


  Bucuresti
Target : Middle & Top Management
Categorie : Comunicare

Pret :

275.00 EUR EUR


 
 
 
 
 
n/a
 

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter