Prezentări de Impact


Dale Carnegie Training Romania

Descrierea cursului/tematica :

Prezentarea este una dintre cele mai importante şi utile metode care ne stau la îndemâna în afaceri. Fie cã încercaţi sã vã convingeţi colegii, sau sã vindeţi ceva unui client, sau sã vã mobilizaţi echipa sau sã vã promovaţi ideea managementului superior, impactul prezentãrii dvs. va face diferenţa între succes şi eşec.

 

În acest seminar veţi avea şansa sã experimentaţi coaching-ul personal. Veţi începe practic sã faceţi prezentãri din momentul în care pãşiţi în sala de curs. Pe parcursul celor 2 zile veţi avea ocazia sã realizaţi 7 prezentãri care vor fi înregistrate şi evaluate. La finalul fiecãrei prezentãri veţi primi, individual, coaching din partea trainerului.

 

CUI SE ADRESEAZĂ

 

Cursul Prezentări de Impact se adreseaza celor care vor să îşi dezvolte abilităţile de comunicare cu publicul. Este folositor celor care susţin discursuri în faţa grupurilor – interne sau externe companiei, precum şi oamenilor de vânzări. Acest seminar este mai avansat şi de aceea nu este recomandat acelora care nu au deloc experienţă în a prezenta.

Pret: 
0.00
Training special: 
Nu

Unde

... Toate judetele
Target : vanzari
Categorie : Comunicare


 
 
 
 
 
n/a
 

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter