• Acest training nu este de actualitate!

Practitioner NLP-4G


Competent Consulting

Descrierea cursului/tematica :

Pe 17 noeimbrie 2017 începe ediția cu numărul 20 a cursului Practitioner NLP-4G, program de optimizare a vietii si carierei,organizat de Competent Consulting și susținut de Daniel Bichiș, Master Trainer NLP (SNLP) și Asistent al lui Richard Bandler, MASTER COACH TRAINER (ICI). 


Cursul este preferat de cei pretențioși şi atenţi la investiţia lor pentru că:

·Este singurul curs de NLP din România care permite obținerea directă atrei certificări internaţionale: SNLP - Richard Bandler, IANLP (Elveţia) și IN (Germania).

·Abilităţile dobândite de către cursanți sunt certificate chiar de co-creatorul NLP, Dr. Richard Bandler, care semnează personal diplomele absolvenţilor.
În prezent, Competent Consulting singurul institut NLP din România ce asigură această certificare, cea mai apreciată în întreaga lume.

·Peste 89% dintre absolvenţii formărilor oferite Competent Consulting de Practitioner şi Master-Practitioner NLP apreciază că datorită acestor cursuri şi-au schimbat semnificativ viaţa personală, de cuplu şi cea profesională.
·Se asigură condiții excepționale de formare (sală de peste 240mp, catering incluzând masa de prânz, suport de curs de peste 370 pagini, ce prezintă peste 28 de tehnici de dezvoltare personală, utilizarea echipamentelor video etc.).
·Participanții se bucură de o atenție continuă și primesc feedback, mentoring și supervizare din partea formatorilor, menite să maximizeze dezvoltarea competențelor necesare.
·Stilul de predare este interactiv și adaptat permanent nevoilor și intereselor participanților.


Recomandari de participare:

Această formarea se adresează tuturor celor care își doresc să își optimizeze viața și cariera, descoperindu-și întregul potențial, eliminând blocajele și comunicând eficient, astfel încât să își fundamenteze încrederea în sine, să-și descopere valoarea personală și să trăiască fericirea autentică. 


Trainer 

Daniel Bichiș este singurul Master-Trainer NLP român licențiat de către Richard Bandler, co-creatorul NLP, ce face parte și din grupul de asistenți care îl însoțește pe Richard în întreaga lume, pentru a asigura îndrumarea și supervizarea participanților la cursurile sale. 

Articole și studii ale lui Daniel Bichiș sunt prezentate pe 
 www.daniel-bichis.ro.


Informații despre curriculum, program și înscriere sunt accesibile pe http://www.practitioner-nlp.ro


Loc de desfasurare:
U Business Center  (clădirea Uzinexport) , B-dul Iancu de Hunedoara nr. 8, Sector 1, București
Taxa de participare:
- Investiţia necesară este de 1 790 Euro, ce se pot achita in 2 până la 6 rate. 
- Pentru plata integrală beneficiaţi de discount 140 EUR, preţul devenind 1 650 Euro.
- Precizăm că în aceasta perioadă vor fi 21 zile de curs.

Informaţii suplimentare la tel. 0788 294 801 sau email [email protected].

Pret: 
1,790.00
Pret: 
1,790.00 EUR
Training special: 
Nu

Unde

Bucuresti
Target : open
Categorie : Dezvoltare personala

Pret :

1,790.00 EUR EUR


 
 
 
 
 
n/a
 

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter