Planificarea producției


BEST SMART CONSULTING

Descrierea cursului/tematica :

Romania, 9-11 mai, 12-14 octombrie (OPEN) 


Planificarea producției reprezintă un instrument de management al afacerii. Pentru a se desfășura în mod eficient și fără pierderi, producția necesită un plan, respectiv un ansamblu coerent de obiective cărora le corespunde un set de acțiuni și de resurse (umane, financiare, materiale, informaționale, timp) necesare îndeplinirii lor.
Cursul Planificarea producției oferă un set de tehnici și de instrumente practice destinate celor ce au responsabilități în aria planificării producției pentru a-i ajuta să aibă o abordare integrată a planificării la nivel de companie, cu accent pe procesul de producție.

Beneficii

-Certificat nominal de participare
-Certificat profesional – pentru participanții care efectuează lucrarea practică
-Materiale de curs incluse (suport de curs, exerciții practice și studii de caz)
-Practică în cadrul cursului cu ajutorul simulatorului de producție (FABRICA DE AVIOANE)
-Pauze de cafea
-Masa de pranz


Traineri

Iulia Stanciu

Iulia are o experiență profesională de peste 15 ani în domeniul planificării și a ocupat diferite poziții în companii multinaționale, cu diverse profiluri de producție.

Și-a început cariera în proiectare industrială, a lucrat apoi în industria producătoare de automobile iar în prezent, de peste 8 ani, lucrează în industria grea producătoare de mașini și echipamente industriale (rulmenți industriali), dobândind astfel o vedere de ansamblu asupra diferitelor medii de producție și, în special, asupra planificării producției.


Alin Ciutrilă
 
 
    Alin Ciutrilă și-a cultivat experiența în producție & logistică de-a lungul celor peste 16 ani petrecuți în domeniul industrial. Alin are o bogată experiență în tot ceea ce înseamnă lucru în echipă, relaționare și planificarea logistică. Având în subordinea sa echipe de planificarea producției, managementul proiectelor de logistică și diverse echipe din depozit, Alin și-a perfecționat abilitățile de leadership și este dornic să împărtășească cunoștințele sale și altora. Perseverența, răbdarea și motivarea sa, îl fac pe Alin un trainer ideal în tot ceea ce cuprinde logistica în domeniul industrial.

Durata training- 2,5 zile/ 9-11 mai, 12-14 octombrie (OPEN) 

 


Detalii si informatii: inscriere Email [email protected]Telefon 0726 268 256

*BEST SMART CONSULTING

Cei 10 ani de experiență cu Best Smart Consulting ne-au făcut să înțelegem mai bine nevoia pe care sfera industrială o are în a eficientiza procesul de lucru, de la management până la linia de producție.
Povestea Academiei Industriale a început în 2011, când împreună cu Luminița Simion, trainer Academia Industrială, am dezvoltat un nou produs în portofoliul companiei – Training în Management Industrial.
Primul curs din cadrul Academiei a fost Managementul producției, un curs dedicat managerilor din companiile de producție, pe care l-am lansat oficial în 2012.
Succesul cursului de Management al producției, analiza periodică a pieței, discuțiile cu participanții la curs și evoluția standardelor de competență pentru companiile de producție, ne-au determinat să dezvoltăm și să susținem noi cursuri în Management Industrial.
Astfel că, în 2015am decis să structurăm toate aceste cursuri sub forma unui program integrat și comprehensibil pe care l-am denumit Academia Industrială.
Prin trainingurile pe care le susținem schimbăm percepția pe care oamenii o au asupra jobului lor, îi ajutăm să fie mai eficienți și să aibă o imagine de ansamblu asupra sarcinilor pe care le au de îndeplinit.


 

Training special: 
Nu

Unde

... Toate judetele
Target : Management
Categorie : Management


 
 
 
 
 
n/a
 

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter