Negociere avansată


BEST SMART CONSULTING

Descrierea cursului/tematica :

Romania, 25-27 octombrie (OPEN) 

Negocierea este unul dintre instrumentele esențiale care asigură succesul oricărei companii din producție. Este un proces care poate fi înțeles, analizat, structurat, simplificat și abordat în mod sistematic.
Cursul este extrem de practic iar la final, participanții vor înțelege profilurile și stilurile de negociere și vor dobândi tehnici și instrumente pentru inițierea unor negocieri constructive, gestionarea situațiilor conflictuale, obținerea unui acord durabil și pentru construirea unor relații pe termen lung cu partenerii și furnizorii lor.

Beneficii:

-Certificat nominal de participare
-Certificat profesional – pentru participanții care efectuează lucrarea practic
-Materiale de curs incluse (suport de curs, exerciții practice și studii de caz)
-Practică în cadrul cursului cu ajutorul simulatorului de producție (FABRICA DE AVIOANE)
-Pauze de cafea
-Masa de pranz

Trainer 

Valentin Veștemeanu
 

  Valentin are o experiență bogată pe care a acumulat-o pe două continente și în patru țări.

A ocupat funcția de Commodity Director și LCC Director la Alstom Transport & Group, Valeo, Carrier & Case-NewHolland și Electrolux Europe.

Începând din 2008, Valentin a acumulat o vastă experiență în training, în cadrul unor programe de Master în achiziții la Universitatea Leonardo da Vinci din Paris, ESC Paris – Ecole de commerce à Paris, Toulouse Business School & ESSEC Barcelona, cât și în cadrul unor companii de training precum H&Z, Munchen (Germania) sau Best Smart Consulting (România).


 

*BEST SMART CONSULTING

Cei 10 ani de experiență cu Best Smart Consulting ne-au făcut să înțelegem mai bine nevoia pe care sfera industrială o are în a eficientiza procesul de lucru, de la management până la linia de producție.
Povestea Academiei Industriale a început în 2011, când împreună cu Luminița Simion, trainer Academia Industrială, am dezvoltat un nou produs în portofoliul companiei – Training în Management Industrial.
Primul curs din cadrul Academiei a fost Managementul producției, un curs dedicat managerilor din companiile de producție, pe care l-am lansat oficial în 2012.
Succesul cursului de Management al producției, analiza periodică a pieței, discuțiile cu participanții la curs și evoluția standardelor de competență pentru companiile de producție, ne-au determinat să dezvoltăm și să susținem noi cursuri în Management Industrial.
Astfel că, în 2015am decis să structurăm toate aceste cursuri sub forma unui program integrat și comprehensibil pe care l-am denumit Academia Industrială.
Prin trainingurile pe care le susținem schimbăm percepția pe care oamenii o au asupra jobului lor, îi ajutăm să fie mai eficienți și să aibă o imagine de ansamblu asupra sarcinilor pe care le au de îndeplinit.


 

Durata desfasurare training: 3 zile


Detalii si informatii inscriere: Email [email protected] / Telefon 0726 268 256 

Training special: 
Nu

Unde

... Toate judetele
Target : vanzari
Categorie : Negociere


 
 
 
 
 
n/a
 

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter