Managementul producției


BEST SMART CONSULTING

Descrierea cursului/tematica :

Romania, 16-18 mai, 31 octombrie-02 noiembrie (OPEN) 

Noile metode de producție care implică automatizare, munca în grupuri autonome, schimbări de roluri pentru manageri și apropierea de client vor conduce la o abordare diferită a proceselor de producție, inclusiv pentru managementul producției. Productivitatea, capacitatea de producție, condițiile tehnico-organizatorice – pentru a fi eficienți în gestionarea acestora, managerii de producție au nevoie de cunoștințe tehnice și viziune.
Cursul Managementul producției îmbină perfect cele două componente și îi ajută pe managerii de producție să își dezvolte abilitatea de crea strategii coerente și de a le implementa folosind instrumente tehnice.


Beneficii:

-Certificat nominal de participare
-Certificat profesional – pentru participanții care efectuează lucrarea practică
-Materiale de curs incluse (suport de curs, exerciții practice și studii de caz)
-Practică în cadrul cursului cu ajutorul simulatorului de producție (FABRICA DE AVIOANE)
-Pauze de cafea
-Masa de pranz


Trainer  

Luminița Simion

În 2012 Luminița Simion a creat, împreună cu Best Smart Consulting, conceptul cursului Managementul producției. Acesta a fost primul curs tehnic destinat specialiștilor în producție și, datorită succesului pe care l-a avut, a constituit baza programului de training Academia Industrială.
Luminița are peste 20 de ani de experiență profesională în managementul producției și a deținut, de-a lungul timpului, mai multe poziții manageriale în companii naționale și multinaționale.
Are peste 9 ani experiență în conducerea de programe de formare profesională, iar în 2006 a fost acreditată ca Tutor Open University Business School – Codecs, pentru programul Certificat Profesional în Management.
Din 2006 și până în prezent, Luminița a instruit în jur de 1000 de manageri din companii de top din România, multe dintre acestea fiind cotate în Top 50 din punct de vedere al cifrei de afaceri.
 


Durata desfasurare training- 3 zile


Detalii si informatii inscrieri: [email protected] / Telefon 0726 268 256


*BEST SMART CONSULTING

Cei 10 ani de experiență cu Best Smart Consulting ne-au făcut să înțelegem mai bine nevoia pe care sfera industrială o are în a eficientiza procesul de lucru, de la management până la linia de producție.
Povestea Academiei Industriale a început în 2011, când împreună cu Luminița Simion, trainer Academia Industrială, am dezvoltat un nou produs în portofoliul companiei – Training în Management Industrial.
Primul curs din cadrul Academiei a fost Managementul producției, un curs dedicat managerilor din companiile de producție, pe care l-am lansat oficial în 2012.
Succesul cursului de Management al producției, analiza periodică a pieței, discuțiile cu participanții la curs și evoluția standardelor de competență pentru companiile de producție, ne-au determinat să dezvoltăm și să susținem noi cursuri în Management Industrial.
Astfel că, în 2015am decis să structurăm toate aceste cursuri sub forma unui program integrat și comprehensibil pe care l-am denumit Academia Industrială.
Prin trainingurile pe care le susținem schimbăm percepția pe care oamenii o au asupra jobului lor, îi ajutăm să fie mai eficienți și să aibă o imagine de ansamblu asupra sarcinilor pe care le au de îndeplinit.


 

Training special: 
Nu

Unde

... Toate judetele
Target : Management
Categorie : Management


 
 
 
 
 
n/a
 

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter