Managementul mentenanței


BEST SMART CONSULTING

Descrierea cursului/tematica :

Romania,10-12 mai, 20-22 iunie, 26-28 septembrie, 14-16 noiembrie (OPEN) 


În funcţie de specificul fiecărei ramuri industriale, costurile de mentenanţă se situează între 15 și 60% din costurile produselor finite. De aceea, exploatarea corectă și în bune condiții a sistemelor industriale este extrem de importantă pentru reducerea costurilor de-a lungul întregului lanț de producție și distribuție.
Cursul Managementul mentenanței este destinat înțelegerii rolurilor, instrumentelor, metodelor și a celor mai bune practici care trebuie utilizate în procesul de managementul mentenanței. Este un curs de specializare tehnic care cuprinde obiectivele și activitățile standard privind mentenanța diverselor tipuri de echipamente și instalații, prevenirea defecțiunilor, dezvoltarea tehnicilor de monitorizare și diagnoză și implementarea acestora. Metodele de învățare includ studii de caz și exemple de succes relevante.


Beneficii

-Certificat nominal de participare
-Certificat profesional – pentru participanții care efectuează lucrarea practică
-Materiale de curs incluse (suport de curs, exerciții practice și studii de caz)
-Practică în cadrul cursului cu ajutorul simulatorului de producție (FABRICA DE AVIOANE)
-Pauze de cafea
-Masa de pranz


Trainer-  Dan Arjocan

Dan Arjocan și-a început cariera ca inginer specializat în abordarea clasic-pragmatică a mentenanței și și-a dezvoltat competențele în domeniile energetic, automatic, mecanic, hidraulic și pneumatic, ocupând, în timp, și poziții de manager coordonator.

Are o experiență bogată: abordează mentenanța modernă, bazată pe un management riguros și preventiv-predictiv și a studiat și implementat proiecte de eficientizare energetică. În ultimii 10 ani, a lucrat permanent în sistemul de mentenanță planificat, bugetat și monitorizat, cu rezultate foarte bune în optimizarea costurilor și a eficienței maxime.

A realizat numeroase proiecte-investiții de achiziții utilaje, linii de producție, ventilații-climatizări, upgrade-uri și recuperatoare energetice, cu o valoare umulată de peste 15 miloane de euro.


Datele de desfasurare a trainingului: 2,5 zile

Detalii si informatii inscriere: email [email protected] / Telefon 0726 268 256

*BEST SMART CONSULTING

Cei 10 ani de experiență cu Best Smart Consulting ne-au făcut să înțelegem mai bine nevoia pe care sfera industrială o are în a eficientiza procesul de lucru, de la management până la linia de producție.
Povestea Academiei Industriale a început în 2011, când împreună cu Luminița Simion, trainer Academia Industrială, am dezvoltat un nou produs în portofoliul companiei – Training în Management Industrial.
Primul curs din cadrul Academiei a fost Managementul producției, un curs dedicat managerilor din companiile de producție, pe care l-am lansat oficial în 2012.
Succesul cursului de Management al producției, analiza periodică a pieței, discuțiile cu participanții la curs și evoluția standardelor de competență pentru companiile de producție, ne-au determinat să dezvoltăm și să susținem noi cursuri în Management Industrial.
Astfel că, în 2015am decis să structurăm toate aceste cursuri sub forma unui program integrat și comprehensibil pe care l-am denumit Academia Industrială.
Prin trainingurile pe care le susținem schimbăm percepția pe care oamenii o au asupra jobului lor, îi ajutăm să fie mai eficienți și să aibă o imagine de ansamblu asupra sarcinilor pe care le au de îndeplinit.


Training special: 
Nu

Unde

... Toate judetele
Target : Middle & Top Management
Categorie : Management


 
 
 
 
 
n/a
 

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter