Managementul liniei de producție


BEST SMART CONSULTING

Descrierea cursului/tematica :

Romania, 19-21 septembrie, 9-11 noiembrie (OPEN) 


Cursul reprezintă un ghid practic pentru managementul liniilor de producție și include metode și instrumente de lucru pentru procesul de planificare – decizie – organizare și control, necesare în procesul de tranziție de la nivelul de specialist la cel de manager.
În acest sens, cursul este și un îndrumar pentru coordonarea echipelor de lucru prin: comunicare, relaționare, formare, motivare, rezolvarea conflictelor, managementul timpului și al problemelor, cu accent pe situații specifice din domeniul producției.

Beneficii: 

-Certificat nominal de participare
-Certificat profesional – pentru participanții care efectuează lucrarea practică
-Materiale de curs incluse (suport de curs, exerciții practice și studii de caz)
-Practică în cadrul cursului cu ajutorul simulatorului de producție (FABRICA DE AVIOANE)
-Pauze de cafea
-Masa de pranz


Trainer

Simona Frîncu

   Deține o vastă experiență de aproape 20 de ani în industrie. Este certificat  că PMP din 2011, fiind implicată în managementul proiectelor din 2001.

Este trainer certificat de 9 ani și a ajutat la dezvoltarea a peste 700 de manageri din mediul privat și public în domeniile managementului de proiect, managementului mentenanței, managementul timpului și al obiectivelor.    

 
Simona este, de asemenea, expert de mediu și SSM, cu atestare națională și IOSH.
 
 Din 2015, Simona este trainer Best Smart Consulting pentru Managementul liniei de producție, SSM și Management de proiect. 
 
Din 2017, Simona este director de producție la Kuma România.
 

Durata training-ului: 2, 5 zile


Informatii la: [email protected] Telefon: 0726 268 256


*BEST SMART CONSULTING

Cei 10 ani de experiență cu Best Smart Consulting ne-au făcut să înțelegem mai bine nevoia pe care sfera industrială o are în a eficientiza procesul de lucru, de la management până la linia de producție.
Povestea Academiei Industriale a început în 2011, când împreună cu Luminița Simion, trainer Academia Industrială, am dezvoltat un nou produs în portofoliul companiei – Training în Management Industrial.
Primul curs din cadrul Academiei a fost Managementul producției, un curs dedicat managerilor din companiile de producție, pe care l-am lansat oficial în 2012.
Succesul cursului de Management al producției, analiza periodică a pieței, discuțiile cu participanții la curs și evoluția standardelor de competență pentru companiile de producție, ne-au determinat să dezvoltăm și să susținem noi cursuri în Management Industrial.
Astfel că, în 2015am decis să structurăm toate aceste cursuri sub forma unui program integrat și comprehensibil pe care l-am denumit Academia Industrială.
Prin trainingurile pe care le susținem schimbăm percepția pe care oamenii o au asupra jobului lor, îi ajutăm să fie mai eficienți și să aibă o imagine de ansamblu asupra sarcinilor pe care le au de îndeplinit.


Training special: 
Nu

Unde

... Toate judetele
Target : Management
Categorie : Management


 
 
 
 
 
n/a
 

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter