• Acest training nu este de actualitate!

Managementul energetic


BEST SMART CONSULTING

Descrierea cursului/tematica :

Romania, 27-29 iunie (OPEN) 


Ce are acest curs pentru tine?

-Înțelegerea proceselor asociate managementului energetic, interacțiunea lor și rezultatul așteptat
-Imagine clară asupra pașilor eficientizării energetice
-Bunele practici de reducere a costurilor asociate energiei și utilităților
-Înțelegerea legislației naționale în domeniul managementului energetic industrial
-Înțelegerea cerințelor și proceselor standardului ISO 50001
-Structura și evaluarea proiectelor industriale de eficientizare energetică
-Metode moderne de eficientizare costuri energie electrică, aer comprimat, procese temice
-Platforme software de automatizare a proceselor de Management Energetic Industrial – structură și exemplificare cu demo la curs


Beneficii:

-Certificat nominal de participare
-Certificat profesional – pentru participanții care efectuează lucrarea practică
-Materiale de curs incluse (suport de curs, exerciții practice și studii de caz)
-Practică în cadrul cursului cu ajutorul simulatorului de producție (FABRICA DE AVIOANE)
-Pauze de cafea
-Masa de pranz


 Trainer- 

  Bogdan Teodorescu


 Bogdan Teodorescu este recunoscut prin experiența sa bogată în tot ceea ce înseamnă ingineria electronică & domeniul energetic. Cei peste 30 de ani de experiență au făcut ca Bogdan să își împărtășească cunoștințele prin numeroase lucrări și cărți publicate. El este autor a 24 de lucrări de cercetare științifică publicate pe teme de circuite electronice, prelucrarea digitală a informației, management și eficiența energetică dar și coautor a 2 cărți publicate la editura CERMI (2009) Interfața Creier Calculator Paradigme Posibile și Interfața Creier Calculator Implementarea Paradigmelor.
Experiența sa în management a fost cultivată datorită proiectelor la care a participat, precum rolul său de coordonator de proiect, la Institutul de Cercetări Electronice Iaşi pe temele: Receptor de comunicaţie prin satelit, Sistem de comunicaţie cu spectrul împrăştiat, Automat industrial programabil, Sistem de măsurare industrială a
Înțelepciunea, răbdarea dar și orientarea spre rezultate îl fac pe Bogdan un trainer ideal pentru toți cei dornici să își îmbogățească bagajul de cunoștințe în domeniu.maselor.


Durata desfasurare training - 2,5 zile

Detalii si informatii inscrieri: Email [email protected]/ Telefon 0726 268 256

*BEST SMART CONSULTING

Cei 10 ani de experiență cu Best Smart Consulting ne-au făcut să înțelegem mai bine nevoia pe care sfera industrială o are în a eficientiza procesul de lucru, de la management până la linia de producție.
Povestea Academiei Industriale a început în 2011, când împreună cu Luminița Simion, trainer Academia Industrială, am dezvoltat un nou produs în portofoliul companiei – Training în Management Industrial.
Primul curs din cadrul Academiei a fost Managementul producției, un curs dedicat managerilor din companiile de producție, pe care l-am lansat oficial în 2012.
Succesul cursului de Management al producției, analiza periodică a pieței, discuțiile cu participanții la curs și evoluția standardelor de competență pentru companiile de producție, ne-au determinat să dezvoltăm și să susținem noi cursuri în Management Industrial.
Astfel că, în 2015am decis să structurăm toate aceste cursuri sub forma unui program integrat și comprehensibil pe care l-am denumit Academia Industrială.
Prin trainingurile pe care le susținem schimbăm percepția pe care oamenii o au asupra jobului lor, îi ajutăm să fie mai eficienți și să aibă o imagine de ansamblu asupra sarcinilor pe care le au de îndeplinit.


Training special: 
Nu

Unde

... Toate judetele
Target : Management
Categorie : Management


 
 
 
 
 
n/a
 

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter