Managementul achizițiilor industriale


BEST SMART CONSULTING

Descrierea cursului/tematica :

Romania,18-20 octombrie – modul 1 (OPEN) ; 22-24 octombrie – modul 2 (OPEN) 


În era globalizării, achizițiile reprezintă peste 60% din costurile unei companii și contribuie semnificativ la creșterea profitului companiei și a competitivității produselor.
Acest curs oferă competențe pentru evaluarea și organizarea unui portofoliu de achiziții, elaborarea unei cereri de ofertă și analiza ei, înțelegerea prețului de achiziție, omologarea furnizorilor și a produselor.

Beneficii :

-Certificat nominal de participare
-Certificat profesional – pentru participanții care efectuează lucrarea practică
-Materiale de curs incluse (suport de curs, exerciții practice și studii de caz)
-Practică în cadrul cursului cu ajutorul simulatorului de producție (FABRICA DE AVIOANE)
-Pauze de cafea
-Masa de pranz


Trainer

 Valentin Veștemeanu

 Valentin are o experiență bogată pe care a acumulat-o pe două continente și în       patru țări.

  A ocupat funcția de Commodity Director și LCC Director la Alstom Transport &        Group, Valeo, Carrier & Case-NewHolland și Electrolux Europe.

 Începând din 2008, Valentin a acumulat o vastă experiență în training, în cadrul unor programe de Master în achiziții la Universitatea Leonardo da Vinci din Paris, ESC Paris – Ecole de commerce à Paris, Toulouse Business School & ESSEC Barcelona, cât și în cadrul unor companii de training precum H&Z, Munchen
Germania) sau Best Smart Consulting (România).


Durata training: 5 zile( 2 module)


Data desfasurare traininguri: 18-20 octombrie – modul 1 (OPEN), 22-24 octombrie – modul 2 (OPEN)


Detalii si informatii inscrieri:[email protected] / Telefon 0726 268 256


*BEST SMART CONSULTING
Cei 10 ani de experiență cu Best Smart Consulting ne-au făcut să înțelegem mai bine nevoia pe care sfera industrială o are în a eficientiza procesul de lucru, de la management până la linia de producție.
Povestea Academiei Industriale a început în 2011, când împreună cu Luminița Simion, trainer Academia Industrială, am dezvoltat un nou produs în portofoliul companiei – Training în Management Industrial.
Primul curs din cadrul Academiei a fost Managementul producției, un curs dedicat managerilor din companiile de producție, pe care l-am lansat oficial în 2012.
Succesul cursului de Management al producției, analiza periodică a pieței, discuțiile cu participanții la curs și evoluția standardelor de competență pentru companiile de producție, ne-au determinat să dezvoltăm și să susținem noi cursuri în Management Industrial.
Astfel că, în 2015am decis să structurăm toate aceste cursuri sub forma unui program integrat și comprehensibil pe care l-am denumit Academia Industrială.
Prin trainingurile pe care le susținem schimbăm percepția pe care oamenii o au asupra jobului lor, îi ajutăm să fie mai eficienți și să aibă o imagine de ansamblu asupra sarcinilor pe care le au de îndeplinit.

 

Training special: 
Nu

Unde

... Toate judetele
Target : Management
Categorie : Management


 
 
 
 
 
n/a
 

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter