Lean Manufacturing


BEST SMART CONSULTING

Descrierea cursului/tematica :

Romania, 14-16 septembrie, 7-9 noiembrie


Lean reprezintă una dintre cele mai de success strategii de afaceri pentru îmbunătățirea competitivității organizațiilor și este des folosită în cadrul companiilor industriale. Strategia are în centru clientul – “ceea ce este dispus clientul să plătească” – și, de aceea, procesele interne sunt analizate în funcție de valoarea adăugată și pierderi.


Cursul este organizat la nivel de bază și nivel avansat (2 module).

Cursul Lean Manufacturing Modulul 1 – oferă o imagine de ansamblu a ceea ce înseamnă operarea cu excelență în productie și prezintă conceptele de bază ale strategiei lean. Cursul este gândit astfel încât să îi ajute pe specialiștii din producție sau din alte domenii, indiferent de nivelul lor de decizie, să înțeleagă conceptele cheie și să afle răspunsul clar la intrebările:
 
 -Ce înseamnă lean manufacturing?
 -Care sunt beneficiile implementării sistemului lean manufacturing?
 -Care sunt tehnicile lean și care este ordinea logică a acestora în implementarea de tip lean?

Cursul Lean Manufacturing Modulul 2 – avansat vă ajută să identificați și să înțelegeți instrumentele necesare implementării strategiei lean, după ce nivelul de stabilitate operațională a fost atins.
Accentul în acest modul este pus pe înțelegerea conceptului de realizare în flux a activităților de producție, a metodelor de identificare și îmbunătățire a performanței fluxului și pe tehnicile de susținere și îmbunătățire continuu a acestuia.


Beneficii:

-Certificat nominal de participare
-Certificat profesional – pentru participanții care efectuează lucrarea practică
-Materiale de curs incluse (suport de curs, exerciții practice și studii de caz)
-Practică în cadrul cursului cu ajutorul simulatorului de producție (FABRICA DE AVIOANE)
-Pauze de cafea
-Masa de pranz


Trainer -  Raluca Florea

  Raluca are experiență de peste 18 ani ca manager de producție, manager logistică, dezvoltare de produs și manager calitate, trainer și consultant. Expunerea la problemele de performanță operațională din zone diferite ale mediului industrial (industria prelucrătoare, alimentară, electrocasnice, automotive, industria grea) îi oferă o înțelegere completă a provocărilor actuale din mediul de producție. 
În 2007 devine trainer și consultant al companiei belgiene P&M van Goubergen, filiala Center for Productivity. Din această poziție, aprofundează conceptele de inginerie industrială și lean management, având ca obiective reducerea pierderilor, creșterea productivității și aplicarea conceptelor de World Class Manufacturing și Excelență Operațională.
Din 2012 revine în mediul industrial, în poziția de Lean leader pentru regiunea Europa, în cadrul companiei multinaționale Timken.
Din 2016 Raluca este trainer în Îmbunătățire procese, Lean Manufacturing și consultant  5S, în cadrul Academiei Industriale – Best Smart Consulting.


Durata desfasurare training: 5 zile 


Detakii si informatii inscriere : Email [email protected] / Telefon 0726 268 256


*BEST SMART CONSULTING

Cei 10 ani de experiență cu Best Smart Consulting ne-au făcut să înțelegem mai bine nevoia pe care sfera industrială o are în a eficientiza procesul de lucru, de la management până la linia de producție.
Povestea Academiei Industriale a început în 2011, când împreună cu Luminița Simion, trainer Academia Industrială, am dezvoltat un nou produs în portofoliul companiei – Training în Management Industrial.
Primul curs din cadrul Academiei a fost Managementul producției, un curs dedicat managerilor din companiile de producție, pe care l-am lansat oficial în 2012.
Succesul cursului de Management al producției, analiza periodică a pieței, discuțiile cu participanții la curs și evoluția standardelor de competență pentru companiile de producție, ne-au determinat să dezvoltăm și să susținem noi cursuri în Management Industrial.
Astfel că, în 2015am decis să structurăm toate aceste cursuri sub forma unui program integrat și comprehensibil pe care l-am denumit Academia Industrială.
Prin trainingurile pe care le susținem schimbăm percepția pe care oamenii o au asupra jobului lor, îi ajutăm să fie mai eficienți și să aibă o imagine de ansamblu asupra sarcinilor pe care le au de îndeplinit.


 

 

Training special: 
Nu

Unde

... Toate judetele
Target : Middle & Top Management
Categorie : Management


 
 
 
 
 
n/a
 

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter