Costuri și bugete în producție


BEST SMART CONSULTING

Descrierea cursului/tematica :

Romania, 17-19 Octombrie (Open)


Managerii dintr-o companie de producție se implică activ în managementul costurilor – măsurarea corectă și eficientizarea lor prin realizarea unui echilibru între randamente și costurile angajate implicate în realizarea acestora.
Prin intermediul acestui curs participanții vor înțelege utilitatea managementului financiar în procesul decizional, modul de aplicare al instrumentele de analiză financiară în previzionarea și controlul bugetar pentru realizarea indicatorilor de performanță, metodele în elaborarea diagnosticului rentabilității și a riscului.


Beneficii :

-Certificat nominal de participare
-Certificat profesional – pentru participanții care efectuează lucrarea practică
-Materiale de curs incluse (suport de curs, exerciții practice și studii de caz)
-Practică în cadrul cursului cu ajutorul simulatorului de producție (FABRICA DE AVIOANE)
-Pauze de cafea
-Masa de pranz


Trainer

Mona Koos

 

  Mona are o experiență profesională bogată, acumulată în peste 20 de ani,  timp în care a ocupat, succesiv, funcții de conducere în companii din diferite industrii.
De 9 ani este trainer certificat în domeniel managementului de proiect, managementului financiar și marketing.


Durata training: 2,5 zile


Detalii si informatii inscriere[email protected]  /Telefon 0726 268 256


*BEST SMART CONSULTING

Cei 10 ani de experiență cu Best Smart Consulting ne-au făcut să înțelegem mai bine nevoia pe care sfera industrială o are în a eficientiza procesul de lucru, de la management până la linia de producție.
Povestea Academiei Industriale a început în 2011, când împreună cu Luminița Simion, trainer Academia Industrială, am dezvoltat un nou produs în portofoliul companiei – Training în Management Industrial.
Primul curs din cadrul Academiei a fost Managementul producției, un curs dedicat managerilor din companiile de producție, pe care l-am lansat oficial în 2012.
Succesul cursului de Management al producției, analiza periodică a pieței, discuțiile cu participanții la curs și evoluția standardelor de competență pentru companiile de producție, ne-au determinat să dezvoltăm și să susținem noi cursuri în Management Industrial.
Astfel că, în 2015am decis să structurăm toate aceste cursuri sub forma unui program integrat și comprehensibil pe care l-am denumit Academia Industrială.
Prin trainingurile pe care le susținem schimbăm percepția pe care oamenii o au asupra jobului lor, îi ajutăm să fie mai eficienți și să aibă o imagine de ansamblu asupra sarcinilor pe care le au de îndeplinit.


 

Training special: 
Nu

Unde

... Toate judetele
Target : Management
Categorie : Financiar


 
 
 
 
 
n/a
 

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter