• Acest training nu este de actualitate!

Corporate Wellness Specialist


Asociatia Romana de Corporate Wellness

Descrierea cursului/tematica :

Tot mai multe corporaţii se preocupă de sănătatea și bunăstarea angajaților lor, ca parte a strategiei de retenție și atragere a talentelor și de creștere a productivității. Drept consecință, un număr sporit de companii sunt în căutare de specialiști în resurse umane şi beneficii, cu experienta în implementarea programelor de corporate wellness.
Certificarea de Corporate Wellness Specialist® este o certificare de expertiză oferită de Corporate Health & Wellness Association (CHWA), din Statele Unite.


Cine beneficiază de certificare?
·Directorii de HR/Beneficii
·Trainerii/consultanții
·Furnizorii de servicii de wellness
 
Beneficiile Certificării deCorporate Wellness Specialist®
Devenind Specialist în Corporate Wellness obțineți un avantaj competitiv în industrie și demonstrați angajatorilor şi colegilor că:
• Dețineți cunoştinţele și abilitățile necesare pentru implementarea cu succes şi gestionarea unui program de wellness
• Întelegeți diferitele tipuri de programe de wellness şi știți să-l alegeți și să-l adaptați pe cel care răspunde cerinţelor specifice ale culturii corporatiste
• Stăpâniți cele mai bune practici în programele de wellness
• Știți cum să comunicați în mod eficient un program de wellness
• Aveți la îndemână metode inovative de motivare și recompensare a angajaților
• Dispuneți de cunoștințele şi abilităţile necesare pentru crearea unui mediu de lucru productiv, atractiv pentru angajații curenți sau viitori
• Știți cum să calculați ROI pentru un program de wellness
• Sunteţi informați cu privire la cele mai noi tendințe și cercetări în materie de corporate wellness, prin afilierea la Asociația Română de Corporate Wellness
Beneficii pentru angajatori/corporații
Prin susținerea costului certificării pentru membrii departamentului de Resurse Umane, vă asigurați că personalul dumneavoastră are acces la cele mai noi politici de wellness şi că cele mai bune practici sunt puse în aplicare pentru angajaţii dumneavoastră. Specialiștii certificați  pot ajuta organizaţia să menţină un avantaj competitiv prin creșterea productivității și retenția talentelor. Cum?
• Angajați mai sănătoși și mai fericiți
• Reducerea absenteismului
• Creșterea implicării și a loialității față de companie
 
 

Trainer- Armina Dobrica  

 

 

 Este primul trainer din Europa acreditat de Corporate Health&Wellness Association și manager de programe la Asociația Română de Corporate Wellness.  Susține atât cursurile de certificare pentru Corporate Wellness Specialist, cât și ședințe de consultanță pentru companiile care își doresc să implementeze programe de wellness. A început ca financial coach, prin organizarea de workshopuri și sesiuni one-on-one pentru angajații din organizații și în 2015 a preluat lansarea și dezvoltarea asociației. Este, de asemenea, Master NLP Practitioner, Silva Method Practitioner și absolventă a cursului Minfulness Based Stress Reduction Therapy.

 


Beneficii curs: Diploma de participare si Certificat recunoscut international
Cursul se va desfasura in doua etape:3-4 Iulie si 3-4Septembrie 2017
Adresa locatiei: Strada Tipografilor 11-15, cladirea B, Parter 

  

Pret: 
595.00 EUR
Training special: 
Da

Unde

Bucuresti
Target : resurse umane
Categorie : Resurse umane

Pret :

595.00 EUR EUR


 
 
 
 
 
n/a
 

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter