• Acest training nu este de actualitate!

Conflictul in organizatie – de la pericol la aliat


MENTOR Training

Descrierea cursului/tematica :

21 martie 2017, Iasi


Va invitam la un curs extrem de util managerilor care vor sa inteleaga mai bine dinamica si resorturile conflictelor din organizatii (de la cele potentiale si pana la cele izbucnite).

Participantii au ocazia sa-si verifice sau reconsidere atitudinile fata de implicarea in gestionarea conflictelor (identificare, estimarea impactului, stimularea sau nu a acestora, combaterea, construirea de alternative, evaluarea interventiilor strategice etc).


Scopul cursului

Intelegerea conflictelor in profunzimea cauzelor si a contextelor ce le determina (la nivel individual si organizational) si, ulterior, dobandirea abilitatilor de abordare a fiecarui conflict in mod eficace si eficient.


Obiectivele cursului

La final de curs participantii vor:

Putea identifica natura conflictelor posibile sau existente si gradul in care acestea i-ar putea sau ii afecteaza;
Putea identifica posibile efecte ale conflictelor latente sau existente la nivelul echipelor (la nivel de departament sau organizatie);
Avea la dispozitie instrumente de abordare punctuala si strategica a conflictelor;
Putea sa analizeze si proiecteze dezvoltarea proprie si cea a organizatiei folosind modele, individualizate, de context al conflictelor;
Putea sa se pozitioneze mai eficient, in relatie cu organizatia proprie sau cu diverse grupuri sau echipe cu care interactioneaza.


Recomandari de participare:

- manageri de la nivelurile medii si superioare
- manageri de resurse umane, PR, customer care
- coordonatori de echipe interdepartamentale


Trainer

Radu Mateescu

Are o experienta de peste 15 ani in procese de management direct si consiliere pentru dezvoltarea strategica a organizatiilor. A dezvoltat cursuri de scurta si lunga durata, generale sau personalizate pentru echipe diverse, provenite din administratie publica, organizatii profit si non-profit, precum si din parteneriate inter-sectoriale.

Cursurile deschise pe care le propune abordeaza aspecte de maxima importanta pentru functionarea eficienta si dezvoltarea organizatiilor, stimuland capacitatea participantilor de a se implica activ in procesele complexe de rezolvare a inevitabilelor dificultati sau probleme.

 


Locatie:

Iasi, Salon Alb, Traian, Piata Unirii nr.1 


Costuri de participare:

560 ron plus TVA / inscriere.

Propunere pentru acest curs:1 inscriere = 2 participanti


Detalii si inscrieri:
Magda Nechita: [email protected]

Pret: 
560.00
Pret: 
560.00 RON
Training special: 
Nu

Unde

Iasi
Target : Middle & Top Management
Categorie : Managementul conflictului

Pret :

560.00 RON RON


 
 
 
 
 
n/a
 

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter