Auditor intern IATF 16949:2016


BEST SMART CONSULTING

Descrierea cursului/tematica :

Romania,  23-25 mai, 13-15 noiembrie (OPEN) 


Standardul IATF 16949:2016 conține cerințele generale pentru sistemele de management al calității pentru industria auto și este pus în practică de majoritatea producătorilor auto din Europa și din America de Nord. Standardul a fost elaborat de către membrii IATF (International Automotive Task Force) pe baza EN ISO 9001.
Din peste 100 de companii producătoare de automobile, 30% s-au alăturat cerințelor armonizate ale celor nouă membri IATF (BMW, Chrysler, Daimler, Fiat, Ford, General Motors, PSA, Renault, VW). Excepție o fac producătorii din Asia care au propriile lor sisteme de management al calității pentru industria auto.


Beneficii:

-certificat nominal de participare
-certificat profesional – pentru participanții care efectuează lucrarea practică
-Materiale de curs incluse (suport de curs, exerciții practice și studii de caz)
-Practică în cadrul cursului cu ajutorul simulatorului de producție (FABRICA DE AVIOANE)
-Pauze de cafea
-Masa de pranz


Trainer

Adrian Craciun

   

    Adrian lucrează în proiectarea și dezvoltarea sistemelor de management de peste 30 de ani, în calitate de conducător de proiect sau membru în echipe de proiect.

    Este trainer autorizat ANC în Sisteme de Management al Calității, Management de Mediu, Managementul Sănătății și Securității Ocupaționale, Tehnici și Instrumente de lucru ale calității și are o experiență în formare și consultanță de peste 20 ani. A oferit servicii de consultanță și training pentru firme care activează în domeniul automotive și nu numai.

    Adrian este, de asemenea, și expert evaluator în cadrul ANC.
 


Durata training: 3 zile


Informatii la[email protected] Telefon- 0726 268 256

*BEST SMART CONSULTING

Cei 10 ani de experiență cu Best Smart Consulting ne-au făcut să înțelegem mai bine nevoia pe care sfera industrială o are în a eficientiza procesul de lucru, de la management până la linia de producție.
Povestea Academiei Industriale a început în 2011, când împreună cu Luminița Simion, trainer Academia Industrială, am dezvoltat un nou produs în portofoliul companiei – Training în Management Industrial.
Primul curs din cadrul Academiei a fost Managementul producției, un curs dedicat managerilor din companiile de producție, pe care l-am lansat oficial în 2012.
Succesul cursului de Management al producției, analiza periodică a pieței, discuțiile cu participanții la curs și evoluția standardelor de competență pentru companiile de producție, ne-au determinat să dezvoltăm și să susținem noi cursuri în Management Industrial.
Astfel că, în 2015am decis să structurăm toate aceste cursuri sub forma unui program integrat și comprehensibil pe care l-am denumit Academia Industrială.
Prin trainingurile pe care le susținem schimbăm percepția pe care oamenii o au asupra jobului lor, îi ajutăm să fie mai eficienți și să aibă o imagine de ansamblu asupra sarcinilor pe care le au de îndeplinit.


Training special: 
Nu

Unde

... Toate judetele
Target : Management
Categorie : Management


 
 
 
 
 
n/a
 

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter