stress | Cariere

Cum sa redefinim succesul

Oana Stinga › Dum, 2014-09-21 13:38
Cum sa redefinim succesul

Traim vremuri in care tehnologia pare sa ne copleseasca 24/7 si in care valori precum: banii, puterea si recunoasterea par sa fie intrecute de dorinta oamenilor de duce o viata sustenabila si cu cat mai mult sens. In aceste conditii, iata citeva puncte extrem de importante ce definesc succesul in noua sa paradigma.

» pe larg

Angajaţii români sunt din ce în ce mai stresaţi

Mirabela Stoica › Lun, 2012-09-03 13:12
Angajaţii români sunt din ce în ce mai stresaţi

Angajaţii români sunt din ce în ce mai stresaţi, arată un studiu al furnizorului de spaţii de lucru Regus, potrivit căruia 63% dintre respondenţii din România afirmă că nivelul lor de stres a crescut în ultimul an. Principala cauză? Situaţia financiară personală precară.

» pe larg

Ce cred romanii despre sefii lor: sunt stresati si tensionati

Redactia › Vin, 2011-02-04 12:09
Ce cred romanii despre sefii lor: sunt stresati si tensionati

Liderii din Romania sunt perceputi ca fiind mai stresati si mai inclinati sa-si conduca subordonatii la nivel de detaliu decat cei din alte tari, arata Cercetarea Nationala Leadership Impact realizata de Human Synergistics.

» pe larg

STRESUL, "virusul" emotional al organizatiei

Redactia › Mie, 2008-04-30 23:44

Te simti obosit, lipsit de chef si fara solutii la problemele de zi cu zi? Nu mai ai rabdare cu angajatii si simti nevoia sa eliberezi asupra lor agresivitatea acumulata in tine? Ceea ce se intampla nu este o tulburare de comportament, ci stres. A recunoaste ca esti stresat si a cauta solutii pentru sanatatea ta, dar si a organizatiei tale reprezinta un pas foarte important pentru a castiga prima "batalie" in lupta cu stresul.

» pe larg
 
 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter