roman afaceri Africa | Cariere

Emilian Popa: „Sunt un nomad digital”

Daniela Palade Teodorescu › Mar, 2018-01-09 10:45
Emilian Popa: „Sunt un nomad digital”

Emilian Popa este investitor și antreprenor, specializat pe accelerarea comerţului electronic în Africa și Orientul Mijlociu. A contribuit la evoluţia unora dintre companiile e-commerce cu cea mai rapidă dezvoltare din lume. Africa de Sud, Nigeria, Rusia, Germania, Israel, India, Emiratele Arabe Unite, China sunt câteva dintre ţările în care Emilian Popa a făcut afaceri. Ţelul său este ca toate companiile pentru care implementează modele de business să devină campioane la nivel regional și global.

» pe larg

Emilian Popa, antreprenor în e-commerce: Dacă Africa reușește, cum să nu reușească România?!

Daniela Palade Teodorescu › Lun, 2017-12-04 13:54
Emilian Popa, antreprenor în e-commerce: Dacă Africa reușește, cum să nu reușească România?!

Emilian Popa este investitor și antreprenor, specializat pe accelerarea comerțului electronic în Africa și Orientul Mijlociu. A fost implicat în dezvoltarea unora dintre companiile e-commerce cu cea mai rapidă dezvoltare din lume. Africa de Sud, Nigeria, Rusia, Germania, Israel, India, Emiratele Arabe Unite, China sunt câteva dintre țările în care Emilian Popa a făcut afaceri. Țelul său este ca toate companiile pentru care implementează modele de business să devină campioni la nivel regional și global.

El este nominalizat la Gala Revistei CARIERE 2017 la categoria "Români de departe". Pentru a vota, accesaţi site-ul http://www.gala-cariere.ro/

» pe larg
 
 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter