Eliodor Apostolescu | Cariere

Eliodor Apostolescu: „În antreprenoriat nu avem buton de pauză”

Dana Badea › Lun, 2017-12-04 13:56
Eliodor Apostolescu: „În antreprenoriat nu avem buton de pauză”

A absolvit Politehnica Bucureşti, Facultatea de Electrotehnică și nu a muncit niciodată pentru altă afacere decât pentru a sa. A început în timpul studenției, vara, să vândă îngheţată, iar ulterior, a decis împreună cu partenerul său de afaceri, Cătălin Nour, să se extindă tot în domeniul alimentar, pentru a avea continuitate pe tot parcursul anului. S-au gândit la pufuleţi - un produs aparent simplu de creat- care azi sunt exportați nu numai în țări din Uniunea Europeană ci și Emiratele Arabe Unite, Canada sau SUA. 

Eliodor Apostolescu este nominalizat la Gala Revistei CARIERE 2017 la categoria „Management general”. Câștigătorii vor fi anunțați pe 14 decembrie, la Hotel Radisson. Pentru a vota puteţi accesa http://gala-cariere.ro. 

» pe larg

PUFULETII (care) au invins tranzitia

Roxana Achim › Joi, 2009-07-23 00:51
PUFULETII (care) au invins tranzitia

Poate ca sunteti nostalgici dupa gustul pufuletilor "comunisti" sau poate nici macar nu vi-l mai amintiti... Cu sau fara nostalgia noastra, acest produs se incapataneaza sa supravietuiasca si in zilele noastre. Chiar si pe timp de criza. Cererea de pufuleti in Romania de astazi este peste nivelul de oferta. Acest lucru are o singura traducere: romanii sunt in continuare mari amatori de pufuleti. Si nu orice fel...

» pe larg
 
 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter