Bibiana Stanciulov | Cariere

Bibiana Stanciulov: "Noi avem suflet de români”

Dana Badea › Lun, 2017-12-18 16:41
Bibiana Stanciulov: "Noi avem suflet de români”

Bibiana Stanciulov, directorul general al companiei Sonimpex Serv Topoloveni, care produce marca „Magiun de prune de Topoloveni“ din Argeş, un brand care are 103 ani de existență pe piața românească, este  câștigătoarea premiului Management general.    

» pe larg

Bibiana Stanciulov: „Succesul nu se raportează la bani ”

Dana Badea › Lun, 2017-11-27 13:10
Bibiana Stanciulov: „Succesul nu se raportează la bani ”

Bibiana Stanciulov este directorul general al companiei Sonimpex Serv Com., care produce marca „Magiun de prune de Topoloveni“ din Argeş. Fost sociolog, a lucrat o perioadă în media - pentru o perioadă a profesat şi ca jurnalist al postului Radio România Actualităţi - după care s-a apucat de antreprenoriat. În afaceri și-a propus o strategie simplă: să pună produsul pe harta globală. Și a reușit. În 2011 „Topoloveni - magiun de prune” a fost primul produs românesc care a obtinut indicația geografică protejată la nivelul Uniunii Europene.

Bibiana Stanciulov este nominalizată la Gala Revistei CARIERE 2017 la categoria „Management general”. Câștigătorii vor fi anunțați pe 14 decembrie, la Hotel Radisson. Pentru mai multe detalii puteţi accesa http://gala-cariere.ro.

» pe larg
 
 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter