Zoran Puskovic
Zoran Puskovic
Director Regional de Vânzări ServiceNow CEE
-

General Manager, Europa de Est de la 30 Noi -0001
-

Zoran Puskovic s-a alăturat companiei Kaspersky Lab, preluând poziția de General Manager, Europa de Est. Experiența sa acoperă majoritatea segmentelor de business din Europa de Est – de la segmentul consumer și al operatorilor, până la IMM-uri și piețele marilor companii.

În noua sa postură de conducere executivă, Zoran va fi responsabil de creșterea pe termen lung și profitabilitatea business-ului din Europa de Est și va coordona dezvoltarea strategică a activelor Kaspersky Lab din regiune. De asemenea, va pune în practică viziunea companiei de a îmbunătăți nivelul de conștientizare privind securitatea cibernetică și va consolida leadership-ul Kaspersky Lab în regiune, promovând soluțiile pentru utilizatori individuali și companii, dar și serviciile de informații privind amenințările, furnizate de companie.

Zoran Puskovic a ocupat anterior funcția de Director regional de vânzări pentru piețele emergente, în cadrul ServiceNow CEE.

Beneficiază de peste 30 de ani de experiență în sectorul tehnologic, de-a lungul cărora a ocupat poziții similare de leadership la Virtual Instruments, VMware Global și SAP Central Europe, precum și la IBM și Hewlett-Packard, printre altele.

Puskovic va raporta direct către Ilijana Vavan.

 
 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter