Sergiu Chircă
Sergiu Chircă
Managing partner în cadrul Fribourg Capital
elefant.ro
Open

CEO elefant.ro de la 12 Feb 2018
elefant.ro

 elefant.ro are un nou CEO, în persoana lui Sergiu Chircă, managing partner în cadrul Fribourg Capital (acționarul majoritar în Elefant Online S.A.), înlocuindu-l astfel pe Dan Vidrașcu care a ocupat această poziție în ultimii patru ani.

Sergiu Chircă este membru în Boardul Elefant din 2011, fiind foarte apropiat de evoluția companiei încă din etapa de start-up. Specializat în investiții și management financiar, Sergiu Chircă preia conducerea elefant.ro cu obiectivul de a ghida dezvoltarea companiei in perioada urmatoare.

“Dan Vidrașcu a reușit în mandatul său să aducă elefant.ro de la nivelul unei librării online care abia începea să își diversifice oferta la un mall digital cu afaceri de zeci de milioane de euro, obiectiv foarte îndrăzneț pentru piața din România. În prezent, elefant.ro este al doilea magazin online din România ca număr de tranzacții. Anul 2018 va fi anul consolidării acestei poziții, iar următoarea etapă de dezvoltare a Elefant va fi coordonată de Sergiu Chircă”, declară Ion Sturza, președinte al Consiliului Director al Elefant Online S.A.

Dan Vidrașcu va continua să ocupe poziția de membru în Consiliul Director Elefant Online S.A. urmând să sprijine în continuare dezvoltarea companiei.

 
 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter