Ram Addanki
Ram Addanki
Director Regional Croația, Slovenia și Bosnia-Herțegovina
British American Tobacco

Director Regional Europa Centrală și de Sud de la 30 Noi -0001
British American Tobacco

Operațiunile din cadrul regiunii Europa Centrală și de Sud ale British American Tobacco vor fi conduse din București de către Ram Addanki, desemnat Director Regional.

Aria Europa Centrală și de Sud (South Central Europe Area - SCEA) include 8 țări care raportează României de la sfârșitul anului 2017: Bulgaria, Serbia, Albania, Macedonia, Bosnia-Herțegovina, Muntenegru, Slovenia și Croația, precum și Kosovo.

Ram Addanki s-a alăturat companiei British American Tobacco în anul 1994. De atunci a îndeplinit responsabilități în mai multe regiuni ale lumii, dobândind o perspectivă globală asupra companiei. Înainte să se alăture companiei din România, Ram Addanki a condus filialele din Croația, Slovenia și Bosnia-Herțegovina, acum parte a Ariei Europa Centrală și de Sud.
Ram a ocupat și funcțiile de Director Financiar în Turcia, Manager de Audit al Ariei în Moscova, Director de Finanțe în Marea Britanie și în Irlanda și Director Financiar Regional în Europa și Republica Cehă. 

„British American Tobacco și România vor continua să crească împreună, cu noi investiții pentru fabrica noastră de la Ploiești, cu mai multe noi locuri de muncă bine plătite și cu lansarea produselor de nouă generație”, spune Ram Addanki. 

British American Tobacco este un angajator strategic. BAT creează în mod direct aproape 2.500 de locuri de muncă și alte 25.000 de locuri de muncă indirect, prin intermediul lanțului de furnizori și distribuție.

 
 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter