Rainer Gieringer
Rainer Gieringer
Director General Hilton Budapest
-

Director General de la 30 Noi -0001
Athenee Palace Hilton

Athénée Palace Hilton București anunță desemnarea lui Rainer Gieringer la conducerea hotelului, înlocuindu-l pe Aykut Korkmaz, care a preluat poziția de director general la Hilton Baku.

Gieringer are o experiență de 25 de ani în industria ospitalității și în cadrul lanțului de hoteluri Hilton. Recent, a petrecut cinci ani în Ungaria în calitate de director general al Hilton Budapest City, unde a avut performanțe deosebite, onorate prin câștigarea unor numeroase distincții internaționale în ospitalitate.
De asemenea, în intervalul de timp petrecut acolo, Gieringer a primit din partea Hilton premiul „Liderul Anului 2014 în Europa”. 

Înainte de Budapesta, Gieringer a petrecut patru ani în Turcia, ocupând funcția de manager de hotel pentru Hilton Istanbul, iar anterior a fost director de operațiuni pentru Hilton Ankara. A mai condus departamentele operaționale ale hotelurilor Hilton Mainz și Hilton Mersin.

Pe lângă managementul hotelurilor, Gieringer a acumulat expertiză de-a lungul timpului prin implicarea directă în cadrul unor proiecte speciale, precum procesul de rebranding al hotelului Hilton Nicosia, sau deschiderea hotelului Hilton Sofia la începutul anilor 2000. Experiența vastă a lui Gieringer în domeniul ospitalității a început timpuriu, odată cu studiile sale desfășurate la  Hotelfachschule Villa Blanka, Școala de Management Hotelier din Austria.

Gieringer revine la București după 13 ani, după ce în perioada 2003-2005 a ocupat funcția de manager de operațiuni food & beverage la Athénée Palace Hilton. 

 
 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter