Petre Șandru Country Manager Coca Cola Irlanda
Petre Șandru Country Manager Coca Cola Irlanda
Director Operaţional pentru România şi Moldova și Director Comercial România, Moldova, Bulgaria şi Albania
Coca Cola Romania

Country Manager Coca-Cola Irlanda de la 1 Ian 2017
-

După un mandat de 3 ani în funcția de Director de Operațiuni Coca-Cola România și Moldova, Petre Șandru va ocupa începând cu luna ianuarie 2017, funcția de Country Manager în Irlanda. „În cadrul sistemului, Petre Șandru a fost întotdeauna recunoscut pentru abordarea sa echilibrată, aptitudinile de bun lider, respectul față de ehipă și dedicarea pentru fiecare proiect, în 2015 obținând titlul de People Leader of the Year în regiunea Europa de Centru și de Sud-Est (formata de 23 de țări)” se arată în comunicatul transmis de companie.

Petre Șandru a lucrat peste 11 ani în cadrul Coca-Cola, iniţial ca Brand Manager, apoi Director Operaţional pentru România şi Moldova şi Director Comercial pentru patru ţări din regiune: România, Moldova, Bulgaria şi Albania. Înainte de a se angaja la Coca-Cola, el a lucrat pentru JT International.

Petre Șandru este absolvent al Universităţii Politehnice din Bucureşti. Este pasionat de fotografie și deţine o diplomă la New York Institute of Professional Photography.
Succesorul la conducerea Coca-Cola România și Moldova va fi anuntat în curând.

 
 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter