Olga Botușan
Olga Botușan

-

HR Director - regiunea EMEA Stefanini de la 8 Iun 2017
-

Compania de soluții IT Stefanini, cu operațiuni în 39 de țări și 88 de birouri în întreaga lume, a numit-o pe Olga Botușan HR Director pentru regiunea EMEA în cadrul companiei. Olga s-a alăturat echipei Stefanini în anul 2017 pe poziția de HR Manager România/Moldova/Polonia și Recruitment Manager pentru regiunea EMEA.

Din noua poziție, Olga va coordona strategia departamentelor de HR din toate țările din regiunea EMEA în care Stefanini este prezentă, va fi responsabilă de implementarea proiectelor de HR și va coordona întreg procesul de recrutare. În birourile Stefanini din regiunea EMEA lucrează în prezent peste 2300 de angajați. Totodată, Olga Botușan devine, prin noua poziție, membru al echipei de Executive Leadership în cadrul regiunii EMEA. 

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul resurselor umane, Olga Botușan a lucrat în companii de IT/ Telecom, Consultanță sau Business Process Outsourcing (BPO). Mai mult decât atât, ea a ocupat poziții de management în ultimii 10 ani, în mai multe companii multinaționale, cum ar fi HP și Accenture.
A absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universității București și a urmat un masterat în domeniul managementului resurselor umane în aceeași instituție universitară. 

 
 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter