Mirela Pop
Mirela Pop

de la 10 Mai 2017
S.C Teraplast S.A

Grupul Teraplast, cel mai mare procesator de PVC din Romania și unul dintre principalii producători de materiale pentru piața construcțiilor și instalațiilor, are, începând cu data de 09 mai 2017, un nou Director General în persoana Mirelei Pop, dupa ce Consiliul de Administrație a aprobat încetarea, prin acordul părților, a mandatului acordat lui Mircea Hotoleanu.

Mirela Pop este de profesie economist și face parte din echipa Teraplast de 9 ani. Pop a condus inițial diverse departamente din sectorul financiar, iar din 2014 a trecut în zona comercială, fiind responsabilă de managementul liniei de business Instalații & Amenajări. De anul trecut, a preluat și conducerea liniei de business profile tâmplărie și activitățile de logistică. Business-urile gestionate de Mirela Pop generează aproximativ 50% din cifra de afaceri consolidată a Grupului Teraplast.

“De-a lungul ultimilor 10 ani, Teraplast a avut mai multe echipe de management nelocate la Bistrița. Acum, odată cu hotărârea lui Mircea Hotoleanu de a părăsi compania din motive personale, am decis să promovăm în funcția de Director General un om cu performanțe dovedite în cadrul Grupului. Suntem convinși că, sub conducerea Mirelei Pop, toate eforturile echipei vor fi canalizate înspre realizarea obiectivelor propuse pentru acest an”, a declarat Dorel Goia, Președinte al Consiliului de Administrație Teraplast.

Printre responsabilitățile importante ale Mirelei Pop în cadrul Grupului Teraplast a fost crearea departamentului de credit, în vederea recuperării creanțelor. Acest departament a adus compania la un nivel în care valoarea creanțelor litigioase este aproape zero.

„În cei 9 ani petrecuți în Teraplast am lucrat în multe proiecte, destul de diferite de ceea ce făcusem până atunci. Nu mi-e teamă de provocări, pentru ca nu sunt singură, am în spate o echipă puternică și profesionistă. Nu va fi un an ușor, dar suntem un Grup mare cu capital românesc, stabil din punct de vedere financiar, avem un portofoliu de produse care ne permite să ne reinventăm în permanență, astfel că suntem încrezători că vom reuși să ne atingem țintele de venituri și de profitabilitate bugetate pentru 2017”, a declarat, la rândul său, Mirela Pop, noul Director General al Teraplast. 

 
 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter