Mike Seidel
Mike Seidel

Manager Divizia Bayer Consumer Health România, Bulgaria și Moldova de la 30 Noi -0001
Bayer

Începând cu luna octombrie, Divizia Bayer Consumer Health are un nou lider, pe Mike Seidel, care a preluat acest rol de la Emilio Bellantoni, urmând a superviza operaţiunile desfăşurate în România, Bulgaria şi Moldova.

Mike Seidel are o vastă experiență internațională în ceea ce privește construirea brandurilor OTC și crearea strategiilor pentru diferite mărci și categorii de produse. Parcursul său profesional alături de companie a început în anul 2000, în calitate de Product Manager Dermatologicals pentru Divizia Bayer Consumer Health din Barcelona, el rămânând în Spania până în anul 2003, când a fost promovat în funcţia de Sr. Brand Manager în Köln, Germania. După câțiva ani petrecuți în Statele Unite în diverse roluri de marketing pentru produsele cheie din portofoliul Bayer, el a revenit în Germania în 2012, ca Director de Marketing pentru Categoria Gastro-Intestinală, atribuţii pe care le-a exercitat de la sediul central al companiei, din Leverkusen.

În aprilie 2015, Mike Seidel a acceptat o nouă oportunitate profesională în cadrul Bayer Consumer Health, Elveția, devenind Global Brand Director pentru Iberogast.

Mike Seidel are o diplomă de licență în Marketing și Control de la Fachhochschule fuer Oekonomie und Management din Essen, Germania. De asemenea, deține un MBA în Marketing Strategic și Management de Afaceri de la Universitatea Bradford Management Center, Marea Britanie. 

 
 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter