Juan Canellas Balanza
Juan Canellas Balanza
Chief Sales Officer al Nationale Nederlanden Polonia
-

Chief Sales Officer al NN Asigurări de Viață de la 30 Noi -0001
-

Juan Canellas Balanza este începând cu luna aprilie noul Chief Sales Officer al NN Asigurări de Viață. 
Înainte de a se alătura echipei de conducere a NN Asigurări de Viață, Juan Canellas Balanza a ocupat, în ultimii trei ani, poziția de Chief Sales Officer al Nationale Nederlanden Polonia, având un rol cheie în consolidarea vânzărilor de asigurări de viață cu componentă de protecție și în extinderea canalelor de distribuție ale companiei. Cu o experiență profesională de peste 23 de ani, el s-a alăturat echipei NN în anul 2000, deținând de atunci mai multe poziții de management în cadrul NN în Spania și în Olanda.

Juan Canellas Balanza a absolvit ESIC Business School din Madrid, cu specializare în management de marketing și comercial, și și-a continuat studiile cu un EMBA în cadrul Instituto de Empresa (IE).

Noul Chief Sales Officer are o experiență remarcabilă în definirea și implementarea operațiunilor de vânzări și în conducerea de echipe extinse de vânzări atât în cadrul grupului NN, cât și în alte companii europene. În același timp. are o experiență valoroasă în digitalizarea proceselor de vânzări, un pilon cheie al strategiei pentru următorii ani. 

 
 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter