Jovan Radosavljevic
Jovan Radosavljevic
Director General Coca-Cola HBC & Heineken
-

Director General de la 30 Noi -0001
Coca-Cola HBC Romania

Coca-Cola HBC anunta numirea lui Jovan Radosavljevic in functia de Director General al Coca-Cola HBC Romania, incepand cu 1 mai 2018. In prezent, el conduce operatiunile companiei Pivara Skopje, un joint-venture intre Coca-Cola HBC & Heineken, in FYROM. Jaak Mikkel, in prezent Director General al Coca-Cola HBC Romania, va prelua, de la 1 mai 2018, pozitia de Director General al Coca-Cola HBC Polonia.

Jovan Radosavljevic si-a inceput cariera la Coca-Cola HBC in urma cu mai bine de 16 ani in echipa de vanzari din Serbia. Este un bun cunoscator al pietei romanesti, datorita celor aproape trei ani petrecuti aici, in calitate de director comercial, perioada in care a contribuit substantial, alaturi de echipa pe care a condus-o, la redefinirea strategiei comerciale a Coca-Cola HBC Romania.

Jaak Mikkel s-a alaturat Coca-Cola HBC in urma cu 10 ani, in calitate de director de vanzari in organizatia tarilor baltice. In ultimii patru ani, Jaak Mikkel a ocupat functia de director general al Coca-Cola HBC Romania. In mandatul sau, business-ul a atins unele dintre cele mai mari volume si venituri din istoria de 26 de ani, au fost introduse noi categorii de bauturi in portofoliu si a fost consolidata pozitia de lider al industriei bauturilor din Romania.

 
 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter