Farlei Kothe
Farlei Kothe
ADC Director Global Application Development Center - Stefanini
-

Vicepreședinte pentru regiunea EMEA - Stefanini de la 14 Sep 2017
-

Compania de soluții IT Stefanini, cu operațiuni în 39 de țări și 88 de birouri în întreaga lume, l-a numit pe Farlei Kothe Vicepreședinte pentru regiunea EMEA în cadrul companiei. De la București, Farlei va coordona activitatea diviziei de dezvoltare de aplicații software.

Din poziția de Vicepreședinte pentru regiunea EMEA, Farlei răspunde de definirea întregii strategii pentru divizia de dezvoltare de aplicații din țările pe care le coordonează și gestionează echipele de vânzări, de pre-vânzări și de livrare către client.

Farlei Kothe s-a alăturat companiei Stefanini în 2009, pe poziția de Manager în cadrul centrului de dezvoltare de aplicații (ADC), cu misiunea de a construi o echipă de la zero. În doi ani, a ajuns să coordoneze 200 de oameni și să deservească împreună cu aceștia nu mai puțin de 20 de clienți, gestionând venituri de peste 20 de milioane de reali brazilieni (aprox. 12 milioane USD).

În 2013, Farlei Kothe a fost numit Director Regional în cadrul companiei, fiind responsabil de coordonarea mai multor centre ADC din Brazilia, printre care Porto Alegre, Curitiba, Brasília, Rio de Janeiro și Juiz de Fora.

Farlei a venit în echipa Stefanini după 11 ani de antreprenoriat, timp în care a fondat nu mai puțin de 3 start-up-uri, toate în IT.

”Am avut propria mea companie încă înainte să termin facultatea”, povestește Farlei. ”După o experiență îndelungată ca antreprenor în IT, am simțit că devin prea tehnic și că mă îndepărtez de gândirea strategică de business. Am urmat numeroase cursuri de marketing și de business și, după absolvirea MBA-ului, am simțit nevoia să văd cum se mișcă lucrurile și într-o corporație gigant. Așa am ajuns în Stefanini și nu mi-am mai dorit să plec.”

Farlei Kothe este licențiat în Analiză de sisteme, absolvind în 2000 Universitatea UNISINOS din Brazilia și are un POS Degree în Business și un MBA în IT Strategy Management.

Vorbește fluent limba engleză, are cunoștințe bune de limba spaniolă și în prezent urmează cursuri de limba română.

 
 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter