Delia Iliasa
Delia Iliasa

-

de la 30 Noi -0001
MEDICOVER Romania

Delia Iliasa s-a alăturat echipei de Senior Management Medicover din Ianuarie 2018, în calitate de Director Comercial Medicover România. În această poziție coordonează în mod direct echipele de Vânzări, Business Development, Marketing și Customer Service. Anterior acestei poziții, Delia a ocupat funcția de COO în cadrul World Class Romania.

Recrutarea Deliei Iliasa se încadrează în strategia de dezvoltare sustenabilă a companiei. Cu o experiență de peste 15 ani în leadership și management, ea a activat în industrii diverse: de la consultanță financiară, la auto și fitness. Rezultatele obținute de Delia în aceste medii competitive au la baza lor dorința de autodepășire și dorința de a învăța ceva nou în fiecare zi. În acest sens, Delia urmează programul EMBA al Maastricht School of Management, pe care îl va absolvi în 2018.

Delia a ghidat cu succes echipe mari, iar pentru ea cea mai importantă resursă este cea umană. Colaborarea cu Medicover s-a întemeiat pe această valoare comună și pe dorința de îmbunătăți calitatea vieții pacienților. Pe parcursul ultimilor 3 ani, Medicover a avut o creștere continuă și accelerată: cu peste 1.400 de angajați, compania continuă să-și extindă echipa și operațiunile locale.

Medicover este una din cele mai mari companii internaționale de servicii medicale private din Europa Centrală și de Est. În România, Medicover dispune de o rețea de 25 clinici proprii în București și în țară (Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Ploiești, Brașov, Galați, Pitești) și un spital generalist – Spitalul Medicover.

 
 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter