News

Concertele săptămânii, la Grand Cinema & More

Redacția CARIERE › Joi, 2017-09-07 11:33
În perioada 2 – 24 septembrie, unele dintre cele mai așteptate concerte și recitaluri din cadrul Festivalului George Enescu vor putea fi urmărite în transmisiune directă la Grand Cinema & More, cinematograful din Băneasa Shopping City.

Săptămâna aceasta aduce pe ecranele din cinema cunoscute orchestre din Europa. În transmisiune directă veți putea urmări concertul Orchestrei de Cameră din Laussane, Orchestrei Filarmonice din München și al Cameratei Salzburg. Alături de ei, pe scenă, veți putea recunoaște soliști români, laureați la edițiile anterioare ale Concursului Internațional „George Enescu”.

Pentru cei care își doresc o incursiune muzicală completă, care să îi poarte de la muzică clasică la colaje caracteristice secolului XXI, în programul cinematorafului se adaugă, săptămâna acesta, reprezentațiile a trei ansambluri europene. Concertele Les Musiciens du Louvre, considerați unul dintre cele mai ingenioase și complexe grupuri muzicale din lume, L’Arpeggiata și Concerto Köln, însoțiți la București de solistul și dirijorul Giuliano Carmignola, vor fi difuzate live pe marele ecran.

Programul complet al transmisiunilor este disponibil pe site-ul www.grandentertainment.ro. Biletele pot fi achiziționate online sau direct din cinematograf, la prețul standard de 25 de lei sau 30 de lei pentru locurile premium. În plus, fiecare șase bilete aduc încă unul bonus, iar, la 10 bilete achiziționate, cumpărătorul primește încă două.

În țară, concertele vor putea fi urmărite în timp real în cinematografele partenere dn Oradea, Pitești, Cluj-Napoca, Brașov și Timișoara. 

0 comentarii 1057 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter