Leadership

Schimbarea, singura certitudine a vieții. Cum o transformi în favoarea ta?

Redacția CARIERE › Lun, 2017-10-09 11:30
În ediţia de octombrie, Revista CARIERE  te inspiră cu articole care dau răspunsuri și soluții la dilema „Schimbarea, singura certitudine a vieții. Cum o transformi în favoarea ta?”

”Interviul în exclusivitate, care a dat și coperta ediței, este cu actorul Marcel Iureș, despre rolul din recentul film „Octav”.

„Privind înapoi cu mândrie. Și fără regrete”

Pornind de la recentul film al cărui protagonist este, l-am invitat pe maestru să ne împărtășească trăirile care l-au însoțit la filmări și să vorbească despre amprenta pe care un astfel de film o poate lăsa spectatorului. Am ajuns la emoții atemporale și general valabile despre visuri, înfrângeri, victorii, regrete, temeri și ceea ce ne pricepem să facem cu ele aproape de finalul vieții.

Cover story
Schimbarea în carieră. Tehnici de supraviețuire.

Află de la profesioniști care sunt experiențele lor de schimbare profesională - ce îi motivează, ce îi susține, ce resurse își (re)descoperă și cum gestionează procesul de reconversie atunci când își schimbă jobul, profesia, mandatul de CEO. Experții dezbat care sunt tendințele în domeniul reconversiei profesionale și cum îi influențează această dinamică atât pe angajatori cât și pe angajați.

Mamele din România care devin antreprenoare după naștere

Maternitatea care naște afaceri: există mame care realizează că ar fi cazul să facă o schimbare și în viaţa profesională, nu doar în cea personală. Așa că devin antreprenoare.

Interviu cu George Ogăraru - un fotbalist atipic.

Fostul fundaș al Stelei București, al lui Ajax Amsterdam sau al Naţionalei României a câștigat mulţi bani din fotbal, însă nu i-a cheltuit pe cluburi, femei și mașini scumpe, cum fac alţi sportivi de succes. A pus întotdeauna pe primul loc familia și a ales să doneze sume importante pentru copiii defavorizaţi din ţară.

Cum e, ca român, să o iei de la capăt într-o altă țară

Statisticile arată că aproximativ 85.000 de români pleacă anual din țară, în ideea de a începe o viață nouă în străinătate. Odată ajunși acolo, mulți dintre ei nu-și găsesc joburi în domeniile în care au lucrat acasă, așa că sunt nevoiți să se reorienteze profesional. Două povești despre oameni care, odată cu schimbarea meridianului, s-au transformat profund.

Fizicianul care încearcă să-i convingă pe români să facă agricultură cu drone

Abia mutat cu soție, cinci copii, drone și visuri, într-un un sat ialomițean atât de sărac că nu s-au găsit bani nici măcar pentru asfaltarea străzii principale, creatorul de păsări inteligente cu camere video pe post de ochi - Florin Pompieru – e mai ocupat ca niciodată.

Medicul român care vrea să „recupereze” inimile aruncate la gunoi

Pe la 11-12 ani, Victor Costache se gândea să ajungă căpitan de vas, dar i-a trecut repede. Nepot de medici chirurgi din Iași, și-a petrecut copilăria pe holurile spitalelor. El este cel care se ia la trântă cu sistemul de sănătate pentru a ușura așteptarea celor care au nevoie de un transplant de inimă sau plămâni .

0 comentarii 1402 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter