Leadership

Povestea lui Eric Sanchez, antreprenorul care a reușit să își asigure sprijinul lui Sir Richard Branson

wall-street.ro › Lun, 2018-02-05 17:49
Te-ai întrebat vreodată cum să atragi atenția unui mare investitor? Sau cum să atragi o celebritate pentru a-ți promova și marketa produsul? Povestea lui Eric Sanchez, antreprenor care a reușit să își asigure sprijinul lui Șir Richard Branson, este una de excepție, scrie wall-street.ro.
sursa: unsplash

„A atrage un partener de business de vis nu este despre ce pot ei să facă pentru tine, ci ce poți TU să faci pentru ei”, spune Eric, care, pe lângă miliardarul Richard Branson a atras și alți investitori doar pentru că a avut încredere maximă în ceea ce oferea.
Depășindu-și neîncrederea, Sanchez a cerut un bilet gratuit pentru a ajunge pe insula privată a lui Branson, din Caraibe, pentru a participa la una dintre cele mai mari și exclusiviste competiții de startup-uri, Extreme Tech Challenge. Deși Sanchez nu a fost oficial invitat, tânărul antreprenor a reușit să convingă organizatorii că are potențial și prezența lui ar fi benefică evenimentului per total – a riscat, a insistat și a revenit de multiple ori către organizatori, pentru a reuși acest lucru.

Citește mai multe pe WALL-STREET.RO. 

0 comentarii 456 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter