Oameni care ne inspiră

Vlad Voiculescu a câștigat premiul Liderii noii Românii la Gala Revistei CARIERE 2017: „Nu voi sta deoparte!”

Dana Badea › Vin, 2017-12-15 14:22
„Nu voi sta deoparte!”, a declarat Vlad Voiculescu, vizibil emoționat, la aflarea veștii că cititorii Revistei CARIERE l-au desemnat câștigătorul categoriei „Liderii noii Românii”. 

Pentru Vlad Voiculescu, leadership-ul se definește puțin altfel decât îl găsim în cărți.

„Leadership-ul înseamnă să îți pese atât de tare, încât să-ți asumi la un moment dat un risc. Pentru mine, leadership-ul nu are atât de mult de a face cu capabilitățile unei persoane, ci cu motivația ei. Primul lucru care pe mine mă interesează la o persoană este motivația.Trebuie să răspundem la două întrebări deodată: «ce ne bucură» și «ce ne mână în luptă». Asta spune foarte mult despre ce fel de persoane suntem și contează mult mai mult decât ce am învățat la școală, ce nume purtăm, sau ce CV avem (...) Întotdeauna atunci când un merit îți este recunoscut, fie că-l meriți sau nu, te motivează. Nu voi sta deoparte!”

Cu modestia binecunoscută, Vlad Voiculescu a dedicat premiul fostei sale echipe de la Ministerul Sănătății, celor șase sute de mii de oameni care au ieșit în februarie în stradă, cât și celor o sută cinzeci de mii de români care au donat pentru campania MagiHome.

„În final aș menționa oamenii care în zilele astea sunt fie în stradă, fie se gândesc ce avem de făcut. Iar speranța pe care o am, tot zilele acestea, este că generația noastră va fi destul de puternică și încăpățânată încât să reziste și apoi să reconstruiască. Asta sper!”.

CÂŞTIGĂTORI GALA REVISTEI CARIERE 2017 - ROMÂNI CARE NE INSPIRĂ

În avanpremiera sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, Revista CARIERE a premiat Românii care inspiră:

Leadership pentru întreaga carieră: Mircea Cărtărescu (premiu special)
Liderii noii Românii:
Vlad Voiculescu
Management general: Bibiana Stanciulov
Români de departe: Dr. Adrian Lobonţiu
Exclusiv românesc: Dana şi Ion Georgescu
Întemeietorii de visuri: Corina Puiu

Câștigătorii Galei Revistei CARIERE au fost aleși prin vot, cititorii având posibilitatea timp de două săptămâni, să îşi voteze preferaţii la cele cinci categorii. Poveştile nominalizaţilor, oameni pasionaţi şi frumoşi, pot fi recitite pe gala-cariere.ro. Trofeul Galei a fost realizat de artiştii de la Atelier 13. 

0 comentarii 1357 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter