Oameni care ne inspiră

“Visul meu de mic”. Un român a devenit manager al hotelului Trump din Chicago

Roxana Roseti › Vin, 2018-01-26 17:22
Trump International Hotel&Tower Chicago a anunțat miercuri numirea lui Gabriel Constantin în funcția de director general al proprietății de cinci stele, potrivit hotel-online.com. Constantin are o carieră de succes de cinci ani cu Trump Hotels.

Conform site-ului menționat, Constantin provine dintr-o familie activă în România în industria ospitalității. După ce și-a obținut diploma de licență în domeniul finanțelor și managementului la Universitatea Ecologică din București, s-a mutat în Marea Britanie și Irlanda înainte de a se deplasa în Statele Unite în 2002. Peste ocean, Constantin a lucrat în rețeaua InterContinental Hotels Group (Baltimore) înainte de a fi numit director de operațiuni pentru The Ritz-Carlton în zona Philadelphia.

Potrivit mioritausa.news, Gabriel Constantin a coordonat renovarea cladirii istorice a fostei Poște Centrale, a doua cea mai înaltă clădire locuibilă din capitala SUA. Cariera de manager este însă una care aduce atât privilegii, cât și provocări. A cunoscut de-a lungul timpului cinci președinți americani, șeici și regi, însă a lucrat și “pe vremea” uraganului Katrina, în New Orleans. Tot acolo și-a cunoscut și soția de origine mexicană cu care are acum doi copii, pe Santiago și Valentina, ambii botezați în România.

“Sunt puțin ambițios”

“A fost visul meu să vin în SUA. Am avut norocul și posibilitatea să vin aici direct cu carte verde. Eu am studiat Economie și Contabilitate în Romania și nu m-am gândit că o să fac ce fac acum. Din familia mea sunt singurul care a plecat din țară. În România am învățat de mic ce înseamă ospitalitatea. Eu am făcut scrimă în România, am fost campion național la cadeți. Sunt puțin ambițios. Visul meu de mic a fost să fiu General Manager într-un hotel”, spunea Constantin într-un interviu acordat mioritausa.news.

Înainte de a se alătura echipei Trump Hotel Chicago, Constantin a servit ca manager pentru Trump Hotels din Washington, DC. Această proprietate a fost deschisă în septembrie 2016 și și-a a creat repede o reputație pentru locația sa remarcabilă, statutul de reper și servicii de clasă mondială. La începutul lui 2003 s-a alăturat echipei Trump Hotels pentru a supraveghea partea de alimente și băuturi.
În Chicago, Constantin conduce echipa de management pentru proprietatea de renume a grupului – care include 339 camere de oaspeți și un turn rezidențial format din 489 unități de lux. Hotelul este clasificat la cinci stele.
Hotelul Trump International & Tower Chicago este situat în inima orașului și cuprinde etajele 14-27 ale unui turn rezidențial de 92 de etaje dezvoltat de Trump.
 
 

0 comentarii 1073 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter