Oameni care ne inspiră

Proiectul Moara de Hârtie este câștigătorul categoriei „Exclusiv românesc”. „Suntem bucuroși că atâtea inimi au bătut pentru noi”

Dana Badea › Vin, 2017-12-15 18:22
„Exclusiv Românesc”, proiectul Danei și al lui Ion Georgescu, Moara de Hârtie, de la Comana, a adunat cele mai multe voturi ale cititorilor revistei CARIERE. 

„Pentru noi a fost o surpriză faptul că am fost nominalizați la Gala CARIERE și cu atât mai mult suntem surprinși să câștigăm acest premiu. Mulțumim Revistei CARIERE și tuturor celor care ne-au votat. Se pare că au fost destul de mulți. Mulțumim în mod special echipei noastre de la Comana, celor din comunitate, familiei noastre care ne-a sprijinit în visul nostru” a declarat Dana Georgescu.

Moara de hârtie a apărut în urmă cu aproximativ 8 ani. Imboldul a fost dat de un curs de legătorie de carte susținut de designerul Dinu Bodiciu și organizat de Fundația Calea Victoriei, la care a participat Ion Georgescu, inițiatorul proiectului. În 2016, cei doi antreprenori au înființat Satul Meșteșugarilor, un alt proiect care reunește șapte meșteșuguri tradiționale românești. „Suntem un ONG dar am gândit de la început această activitate ca un antreprenoriat. Am ajutat Comana să își creeze mici ateliere meșteșugărești și încercăm împreună să dovedim că se poate trăi frumos din meșteșuguri, în secolul 21. Nu am câștigat încă pariul mai avem multe de făcut. Fără ajutorul celor care ne sponsorizează nu am fi reușit să fim aici”, a declarat Ion Georgescu. 

Familia Georgescu spune că are nevoie de sprijinul tuturor celor care cred în puterea meșteșugurilor și a frumosului de a schimba lumea. 

CÂŞTIGĂTORI GALA REVISTEI CARIERE 2017 - ROMÂNI CARE NE INSPIRĂ

În avanpremiera sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, Revista CARIERE a premiat Românii care inspiră:

Leadership pentru întreaga carieră: Mircea Cărtărescu (premiu special);
Liderii noii Românii: Vlad Voiculescu;
Management general: Bibiana Stanciulov;
Români de departe: Dr. Adrian Lobonţiu;
Exclusiv românesc: Dana şi Ion Georgescu;
Întemeietorii de visuri: Corina Puiu.

Câștigătorii Galei Revistei CARIERE au fost aleși prin vot, cititorii având posibilitatea timp de două săptămâni, să îşi voteze preferaţii la cele cinci categorii. Poveştile nominalizaţilor, oameni pasionaţi şi frumoşi, pot fi recitite pe gala-cariere.ro. Trofeul Galei a fost realizat de artiştii de la Atelier 13.

0 comentarii 776 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter