Oameni care ne inspiră

O antreprenoare a investit zeci de mii de euro pentru a-i oferi fiicei sale acces la o educaţie de calitate

wall-street.ro › Lun, 2018-02-12 17:21
Am vrut sa scriu povestea unui business de succes, insa am descoperit povestea unui om de succes. Asa ca m-am decis, voi prezenta povestea omului, pentru ca o afacere profitabila reflecta personalitatea celui care se afla in spatele ei.

Adina Mirica este antreprenor. De sapte ani conduce un business pe piata educatiei in sistem privat, un after-school si o gradinita, ambele cu predare in limba germana. Insa inainte de a fi antreprenor, a fost invatatoare, jurnalista, agent de vanzari si manager intr-o institutie bancara.

Adina este la baza invatatoare. In 1997 a renuntat la job pentru ca se simtea blocata intr-un sistem care nu ii permitea sa faca mai mult. "Ma plictiseam, voiam mai mult. Cu copiii era ceva actiune, insa programul era de patru ore si apoi nu aveam ce sa mai fac. Era atat de mic salariul, incat nu ma puteam intretine", a spus Adina Mirica.

Citeste mai multe pe Wall-Street.ro.

0 comentarii 576 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter