Oameni care ne inspiră

Novak Djokovic se dedică cauzelor umanitare: Am câștigat suficienți bani cât să hrănesc toată Serbia

Constantin Pescaru › Vin, 2017-10-13 10:32
Tenismanul sârb Novak Djokovic va deschide un restaurant în ţara sa natală, în care persoanele nevoiaşe şi cele fără adăpost vor putea veni să mănânce gratuit.
Foto: Facebook_Novak Djokovic

"Vreau să dau înapoi Serbiei ceea ce mi-a oferit. Banii nu sunt o problemă pentru mine. Am câștigat suficienți bani cât să hrănesc toată Serbia. Cred că poporul sârb merită asta, după tot sprijinul pe care mi l-a adus", a declarat Djokovic, care a câștigat 92 milioane de euro din tenis (fără să luăm în calcul veniturile din publicitate).

Jucătorul sârb, fost nr.1 mondial, va sta departe de terenul de tenis până în 2018, din cauza unei accidentări, aşa că se va dedica în această perioadă cauzelor umanitare.

"De ce mâncare gratuită? Pentru că alimentația este combustibilul căruia îi atribui întreaga mea reușită. Dintre toate lucrurile pe care le-am experimentat în cursul vieții mele sportive, o alimentație sănătoasă este ceea ce m-a schimbat cel mai mult", a adăugat tenismenul, potrivit Agerpres.

Sârbul are în palmares 68 de trofee, dintre care 12 de Grand Slam. În acest an, Djokovic s-a impus la Doha şi la Eastbourne. 

0 comentarii 811 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter