Oameni care ne inspiră

La prânz cu Ioan Iacob: despre lecțiile învățate în Silicon Valley, mândria de a fi român și tehnologii care schimbă lumea

wall-street.ro › Sâm, 2017-12-23 13:05
Puține companii românești ajung să aibă succes în Silicon Valley și chiar și mai puține ajung să cumpere un alt business dezvoltat în Statele Unite. Surprinzător, principala piedică nu este una financiară, ci mai degrabă psihologică, care ține de "modestia specific românească" și de faptul că nu "avem conștiința că putem face lucruri extraordinare", spune Ioan Iacob, co-fondator al Qualitance, într-un interviu acordat wall-street.ro.
sursa: wall-street.ro

Antreprenorul român, venit din multinațională și trecut printr-un startup, a învățat în San Francisco multe lucruri despre mândria de a fi român, importantă unui brand personal puternic și nevoia de a renunta la modestie, de a fi încrezător în propriile forțe. Citește mai multe pe WALL-STREET.RO.

0 comentarii 707 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter