Oameni care ne inspiră

Gala Premiilor Revistei CARIERE – un semn de speranță și încredere în viitor

Daniela Palade Teodorescu › Vin, 2017-12-15 17:42
Peste 200 de persoane din elita comunității de antreprenori, manageri și specialiști de renume național și internațional, dar și personalități cultural-artistice și reprezentanți ai societății civile, au luat parte la cea de-a cincea ediție a Galei Premiilor Revistei CARIERE. O gală care nu are nimic de-a face cu mondenitatea, cu construcțiile de carton poleit, cu succesul facil. 
Foto: paparatzi.ro

Pentru că brandul CARIERE vorbește de aproape 15 ani despre performanță, despre excelență, originalitate, despre evoluție profesională și personală îndelung gândite, cântărite și muncite.

Despre notorietatea care a depășit granițele țării, dar și despre cei care trudesc într-un anonimat nedrept, cu idealul de a schimba lumea în bine.

Celebri sau eroi anonimi, pe toți nominalizații galei îi unește dorința de a-și trăi viața cu un scop mai înalt decât binele lor personal.

Sunt oameni care deseori luptă împotriva curentului, asumându-și responsabilitatea uriașă de a se baza doar pe puterea conștiinței personale și pe faptul că le pasă, pur și simplu, de lumea în care trăiesc.

O gală în care performanța face casă bună cu umanitatea

În seara care tocmai a trecut, am premiat lideri autentici, care cred într-o Românie solidară, performantă și competitivă.

A fost un regal care celebrează excelența, profesionalismul și îndrăzneala de a ieși din tipare.

Am adunat oameni care construiesc România frumoasă, pozitivă, respectând valorile autentice, construcția pe termen lung, investiția în oameni.

Respect pentru societatea civilă

Suntem mândri că am reușit să aducem la un loc oameni cu un înalt grad de conștiință profesională și personală, care nu se plâng de condiții nefavorabile, nu invocă scuze, ci caută mereu soluții de a merge mai departe pentru a-și împlini idealul.

Îmi place să cred că ar putea fi liderii unei noi Românii pe care déjà o construiesc – mai de-aproape sau mai de departe, cu inteligență, efort și speranța într-o Românie solidară, performantă și competitivă pe plan internațional.

Îi prețuim, le aducem recunoaştere, îi premiem, îi onorăm. Pentru că ei fac țara asta mai suportabilă şi mai frumoasă. Și mai plină de speranță.

Pentru că, de fiecare dată când scriu sau citesc poveștile lor, îmi spun „mai există speranță”! Iar gala din seara care tocmai s-a încheiat a generat, la rându-i, un sentiment de încredere și speranță de mai bine.

0 comentarii 871 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter