Leadership, Oameni care ne inspiră

Gala CARIERE 2016: Noul val al OAMENILOR CARE NE INSPIRĂ!

Dana Badea › Joi, 2016-12-15 16:15
Gala Cariere de anul acesta a stat sub semnul OAMENILOR CARE NE INSPIRĂ, al celor care ne învață în fiecare zi că totul este posibil, al celor care nu se opresc niciodată din propria căutare, se îndoiesc, se întreabă, se miră şi la rândul lor, admiră. S-au acordat 6 premii de excelență, în atmosfera anilor '50, marcată de glamour, eleganță, evoluție, libertate, feminitate. Cea de-a patra ediție a Galei Premiilor CARIERE, un eveniment dedicat pasiunii, voinței și puterii de a fi mai buni a fost celebrată aseară în prezența a peste două sute de invitați de top din mediul de afaceri românesc. 

Atmosfera anilor '50 a fost indusă de JEZEBEL iar magia serii a fost asigurată de Verdini.

„Ne-am gândit că e o idee bună să aducem magia sărbătorilor, acesta a fost motivul pentru care l-am invitat pe magicianul Verdini în această seară. În numele echipei Qualians vă spun că este o onoare pentru noi să sponsorizăm această seară, datorită în primul rând diversității nominalizaților. Cele șase categorii sunt aparte, sunt și din zona antreprenoriatului și din zona marilor corporații care au o transformare de făcut, un angajament de inspirat în rândul sutelor miilor de angajați, vine și din zona rebelilor cu o cauză, care au o viziune, cred în ceva și reușesc să inspire și să mobilizeze comunități pentru a face diferența și vine și din zona managementului general, acei oameni care ne inspiră prin acceptarea dacă vreți a faptului că nu pot face lucruri singuri. Și reușesc să creeze un mediu în care oamenii își desfășoară potențialul. Îi felicităm pe toți nominalizații!” a declarat Andreea Baciu, Managing Director Qualians în deschiderea Galei.


Timp de un an, printre zeci de interviuri, am căutat să-i descoperim pe cei care nu se feresc să provoace starea de fapt. Pe cei dispuşi să încalce normele, să facă lucrurile altfel. Antreprenori sau manageri care au curajul să-şi urmeze instinctul sau tineri ambiţioşi care n-au aşteptat la nesfârşit ca societatea sau statul să facă ceva pentru ei. S-au impus prin stăruință, ignorând prejudecăţile sau dezinteresul opiniei publice pentru crezul lor. A fost foarte complicat să alegem un singur câștigator pentru fiecare dintre categoriile premiate.

De aceea, am cerut ajutorul cititorilor CARIERE.

Redacția CARIERE a nominalizat câte 5 personalități pentru fiecare categorie premiată, iar cititorii CARIERE și-au exprimat preferințele și admirațiile prin vot online.

Premiul CARIERE pentru MANAGEMENT GENERAL, dedicat celor care au grijă ca viziunea unei companii să devină realitate a fost câștigat de Anca Băbăneaţă, CEO Gothaer – managerul cu atitudinea “you can do it!”. Are o experienţă de peste zece ani în domeniu, fiind cel mai tânăr CEO din industria asigurărilor.

„Sunt emoționată, pentru că din punctul meu de vedere, mai am un drum lung în față și multe de învățat. Mi se pare o idee super pentru că într-o lume în care trăim în șabloane, ne batem pe prețuri și ajungem să uităm de ce facem lucrurile pe care le facem, e foarte frumos că există o Gală în care se premiază valoarea și oamenii care inspiră și sincer sunt onorată de premiul pe care mi l-au oferit cititorii CARIERE. Felicitări tuturor nominalizaților și participanților care au sprijinit Gala CARIERE, sunt onorată” a declarat Anca Băbăneață. Premiul a fost înmânat de Claudiu Ciortea, Head of Training, Adecco România. Au mai fost nominalizați Liviu Stoleru- CEO CEMACON, Marius Meleşteu- General Manager pentru Europa Centrală şi de Est, Strauss,  François Coste- CEO Groupama Asigurări, Sergiu Manea-CEO BCR.

Următorul trofeu a fost acordat lui Dan Isai, Salad Box antreprenorul care a facut din mâncarea sănătoasă un business internațional, care a câștigat PREMIUL PENTRU CEL MAI PROMIȚĂTOR ANTREPRENORIAT. Trofeul a fost acordat de Ana Krasovschi - Director Resurse Umane, Carrefour România. Au mai fost nominalizate proiectele de antreprenoriat Ground Zero, (Alin și Răzvan Matache), Amber Studio și Dragos Hâncu, Lama Arhitectură (Călin Radu și Dan Enache) și Safe Drive -  aplicația care îi recompensează pe cei ce conduc fără să se lase distrași de telefonul mobil.

Alpinistul Alex Găvan a fost desemnat să înmâneze premiul REBEL PENTRU O CAUZĂ. „Cred că mai degrabă nu ne aparținem nouă înșine ci potențialului cu care ne-am născut” a spus Alex Găvan înainte de a deschide plicul cu numele câștigătorului. La această categorie au fost nominalizați Hans Hedrich, Carmen Uscatu, Marian Voicu și Veronica Soare. „E o mare onoare să mă aflu aici și să fiu nominalizată la această categorie, înseamnă foarte mult pentru mine. Cel mai frumos proiect al meu a fost Minuni pe Camino. Anul acesta am străbătut Camino de Santiago - 910 km în 40 de zile, pe jos- și am strâns fonduri pentru Inima Copiilor. Cred că datorită acestui drum mă aflu în seara asta în fața dvs. Vreau să-i felicit și pe ceilalți nominalizați, dar în special pe cei care sunt la aceeași categorie cu mine. Premiul acesta este și al lor ”, a declarat câștigătoarea categoriei rebelilor, Veronica Soare.

LIDERUL NOII GENERAȚII, potrivit voturilor cititorilor Revistei CARIERE, este David Timiș, fost delegat de tineret la ONU din partea României care în prezent lucrează la Google. „ Mulțumesc în primul rând Luizei Gireadă, jurnalistul Revistei CARIERE, cea care a realizat interviul. Mi-a făcut o deosebită plăcere să stăm de vorbă. Mulțumesc tuturor nominalizaților, pentru că o parte dintre noi suntem chiar foarte buni prieteni și o parte chiar ne cunoaștem. Suntem toți o gașcă de oameni faini”.  Au mai fost nominalizați Mihai Dragoș - președinte Consiliul Tineretului din România, Mihai Toader-Pasti - Managerul Proiectului EFdeN, Bogdan Micu - antreprenor şi militant de mediu și Claudiu Crăciun - una dintre figurile cele mai cunoscute ale protestelor din 2012, 2013 şi 2015 și membru fondator al Platformei Democrație și Solidaritate-Demos. Premiul a fost înmânat de Elena Pap, Director General Up Romania.


GALERIE FOTO GALA PREMIILOR CARIERE 2016


Următorul premiu decernat a fost CHAMPION OF ENGAGEMENT, dedicat organizațiilor care fac o adevărată artă din programele de loializare și engagement pentru angajați. Nominalizate la această categorie au fost companiile Orange Romania, AVON, ENDAVA, Groupama Asigurări și Continental Automotive Romania. Rafaela Nebreda, Managing Partner Imoteca, companie care a lansat serviciul Well-Come expats, a oferit trofeul companiei Avon, desemnată de cititorii Revistei CARIERE, CHAMPION OF ENGAGEMENT. „Pentru noi engagamentul nu a reprezentat o țintă în sine ci mai degrabă un efect al lucrurilor pe care le facem. Suntem o companie pentru femei și femeile au întotdeauna parte de engagement, nu-i așa? Suntem onorați și vă mulțumim pentru premiu și felicităm toți nominalizații” a spus Roxana Dobrescu - Sr HR Manager, Romania & Moldova, Avon.

LEADERSHIP PENTRU ÎNTREAGA CARIERĂ, premiul dedicat celor care au depășit de mult orice definiție a performanței și a succesului, celor care conduc prin inspirație, persuasiune și exemplu personal a fost acordat filozofului Mihai Șora.

A mai trecut un an așadar în care am premiat inspiraţia şi pasiunea pentru excelenţă în cadrul Galei CARIERE 2016, lucru care nu ar fi fost posibil fără partenerii: QUALIANS - Supporting Partener, WELL-COME EXPATS, TELEKOM ROMANIA, IDEA BANK, CARREFOUR ROMÂNIA, UP ROMÂNIA, ADECCO ROMÂNIA, MEDLIFE, ENEL ROMÂNIA - Section Partners, ROMANIAN SOFTWARE - Annual Partner, BADSI NISSAN, IQOS, NESPRESSO, EUCOM, SMART EXPERIENCE - Partners.

De asemenea,mulțumim tuturor celor care ne-au acordat sprijinul în punerea la punct a detaliilor de la evenimentul de aseară: Crama VIA VITICOLA, ZAREA, ARIA BURGER, FLORIPEDIA, REV TECHNOLOGY, YOKKO, MARUCA,FIVE'S, CALIN EVENTS, BELLA CHIC STUDIO, CUT' N' COLOR.

Trofeele au fost realizate de arhitectul Diana Mâinescu (ARHIKULT) și KRAUTZ PRODUCTION.

Așadar, ei sunt noul val al Oamenilor care ne inspiră. Mulţumim tuturor celor care i-au votat pe cei mai curajoşi, ambiţioşi, pasionaţi, şi întreprinzători. A fost o seară plină de inspirație și energie bună!

0 comentarii 3143 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter