Oameni care ne inspiră

Cum arată o zi din viaţa lui Bill Gates: Sare peste micul dejun, adoră să mănânce cheesburgeri şi spală vase în fiecare seară

Constantin Pescaru › Joi, 2017-08-24 16:57
Te-ai întrebat ce face toată ziua cel mai bogat om din lume? Bill Gates, cu o avere de 85,2 miliarde de dolari, potrivit estimărilor, a predat frâiele companiei Microsoft în 2006, iar de atunci se ocupă de fundaţia pe care a deschis-o împreună cu soţia sa, Melinda. În timpul zilei, el citeşte, călătoreşte, joacă tenis, stă cu familia şi... spală vase.
Foto: Pixabay

Business Insider a făcut o scurtă incursiune în rutina zilnică a lui Bill Gates.

- Miliardarul susţine că adoră să mănânce cereale Cocoa Puffs, însă foarte rar ia micul dejun. De obicei, el sare peste această masă.

- Dacă nu călătoreşte, Bill Gates îşi petrece ziua în vila sa din Medina, Washington. Proprietatea e imensă şi are o valoare estimată la 124 milioane de dolari.

- În 2008, fondatorul Microsoft a mărturisit că aleargă pe bandă la scurt timp după ce se dă jos din pat. În timp ce îşi face exerciţiile fizice, el se uită la DVD-urile din seria "Great Courses" realizată de Teaching Company.

- De asemenea, îi place să joace tenis.

- Rutina zilnică a miliardarului include şi parcurgerea celor mai importante ştiri ale zilei. De obicei, el citeşte The New York Times, The Wall Street Journal şi The Economist.

- Programul său zilnic e împărţit în intervale de 5 minute, ceea ce înseamnă că fiecare moment al zilei e foarte bine planificat. Tehnica e folosită şi de Elon Musk, fondatorul Tesla şi SpaceX.

- Pentru a putea ţine pasul cu task-urile pe care trebuie să le ducă la bun sfârşit, el îşi notează totul într-un carneţel.

- Gates este înnebunit după cheeseburgeri, după cum a mărturisit într-o sesiune de întrebări şi răspunsuri organizată de Reddit.

- El este cunoscut pentru pasiunea sa pentru cărţi. Lectura e ceva sfânt pentru el şi citeşte oricât de mult poate.

- Atunci când nu munceşte sau citeşte, Gates îşi petrece timpul cu cei trei copii ai săi. Îi place să călătorească în locuri ciudate alături de ei, cum ar fi centralele electrice.

- La finalul zilei, pentru a se relaxa şi pentru a reflecta, Bill Gates obişnuieşte să spele vasele. 

- Gates se bagă devreme în pat, ca să se asigure că doarme 7 ore.


CITEŞTE ŞI:

0 comentarii 3389 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter