Oameni care ne inspiră

A apărut ediţia de decembrie a Revistei CARIERE: Experiențe care ne redefinesc și ne reinventează viața

Daniela Palade Teodorescu › Joi, 2017-12-14 12:09
În ediţia de decembrie, Revista CARIERE te inspiră cu articole care aduc o nouă perspectivă în analiza unui fenomen tot mai des întâlnit în evoluția liderilor, a managerilor și antreprenorilor: „Punctul de cotitură - experiențele care ne redefinesc și ne reinventează viața”.

Interviul în exclusivitate, care a dat și coperta ediției, îl are ca protagonist pe Tibi Ușeriu, alergător de anduranță în condiții extreme. „Dacă vrei să pupi cerul, mai întâi trebuie să-ți julești genunchii” este titlul interviului-fulger care a pornit de la cartea „27 de pași”, scrisă de Tibi Ușeriu după celebra cursă 6633 de la Cercul Polar, un adevărat maraton al regăsirii de sine. Fotografii în premieră și o copertă inedită cu un lider al cărui motto este „Nu contează ce face viața cu tine, contează ce faci tu cu ceea ce a făcut viața din tine.”

Cover story: În căutarea sinelui pierdut – momentul de cotitură către un nivel superior de conștiință
Liderii, managerii, antreprenorii sunt mereu în căutare de formule prin care să se reinventeze, să își recalibreze energiile, motivația, să își redescopere sensul vieții, misiunea, vocația. Am invitat câțiva specialiști din diverse domenii să descrie mai bine nevoia oamenilor de a se repoziționa major într-un anume moment al evoluției profesionale și personale.

Senioratul activ: Pensionarii vor fi mentori şi formatori pentru tinerii angajaţi
Nici pensionarea nu mai e ce a fost. La vârsta la care bunicii noștri se retrăgeau din câmpul muncii, se bucurau de timpul liber și își creșteau nepoții, acum tot mai multe persoane preferă să rămână active și să lucreze în continuare chiar și după ce ajung la 65 de ani. Iar cum nevoia de specialiști este uriașă, seniorii reprezintă o resursă bogată pentru companiile care sunt nevoite să rezolve criza acută de personal sau care au nevoie de formatori pentru tinerii angajaţi.

Managerii din România care aleargă sau înoată pentru a-i ajuta pe alţii
Câteva mărturisiri ale unor manageri care aleg să își trăiască viața cu un scop mai înalt decât binele personal. Schimbările interioare pot fi minore, dar clare, ori radicale și decisive. În orice caz, voluntariatul funcționează ca un declanșator și catalizator în acelaşi timp. Pentru că persoana care își dedică timpul și priceperea pentru a-i ajuta pe alții contribuie la a face o lume mai bună și totodată se dezvoltă din punct de vedere personal. 

Consultă AICI lista magazinelor în care poată fi găsită Revista CARIERE şi detalii despre abonare.

0 comentarii 1193 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter