Management

Vino marti sa te inspiri la GOmentorship

Redactia › Vin, 2010-11-19 16:08

Sanda Nicola (jurnalist), Flavius Antonius Baias (Decan al Facultatii de Drept), Serban Mestecaneanu (fotograf) si Simona Baciu (Director Scoala Internationala Cluj) va asteapta marti, 23 noiembrie, la Facultatea de Litere, sa va vorbeasca despre alegerile profesionale care le-au pus in valoare talentul si calitatile. 

Odata cu evenimentul de marti, 23 noiembrie, de la Facultatea de Litere, la adresa www.gomentorship.ro va incepe sa functioneze si platforma proiectului, ce va include conferinte video ale unora dintre vorbitorii invitati in proiect pana acum (Misu Negritoiu, Tudor Giurgiu, Robert Turcescu, Simona Popescu, Zoe Petre, Cosmin Alexandru, Dragos Bucurenci, Serban Alexandrescu, Tiberiu Soare, etc.) precum si diverse resurse - text si multimedia - necesare tinerilor in procesul complex de alegere a traseului profesional ideal.

Principala oportunitate a platformei GOmentorship va fi interactiunea tinerilor cu o serie de profesionisti (mentorii), in cadrul unor sesiuni online, pe teme lansate de mentori. Din aceste intalniri si schimburi de idei, liceenii si studentii vor afla raspunsul la o intrebare dificila: Ce profesie vreau sa aleg si cum este sa faci acel lucru zi de zi? Fara idealizari, fara false asteptari si fara impresia ca succesul vine usor.
Printre profesionistii implicati in conversatiile cu tinerii pe platforma GOmentorship se vor afla Dorina Gutu (SNSPA), Mihaela Feodorof (Yourway), Magda Barascu (Hotnews), Cristi Lupsa (Decat o Revista), Mihai Stanescu (Coach), Vladimir Oane (UberVU), Tincuta Baltag (Fundatia Dinu Patriciu) sau Stefania Antone (Achieve Global).

Si mentorii implicati in proiect vor avea de invatat si de castigat, caci GOmentorship.ro va fi, implicit, un instrument de recrutare practic si abil. Profesionistii din companii pot interactiona o perioada indelungata cu tinerii si pot urmari evolutia si implicarea lor in conversatii prin sistemul de ranking de pe site, dar si prin intalnirile din spatiul real.
Platforma debuteaza cu cateva domenii-cheie (Resurse Umane, Jurnalism si Comunicare, Antreprenoriat, Educatie) urmand ca, de la inceputul anului viitor, diversitatea acestora sa creasca in functie de rezultatele obtinute in primele luni.

Cine sunt invitatii conferintei de marti, 23 noiembrie:

0 comentarii 3822 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter