Management

Se lansează competiția EY Entrepreneur Of The Year 2015

Adriana Toma › Mie, 2015-03-04 11:33
EY România lansează, pe 14 mai, ediția din 2015 a competiției EY Entrepreneur Of The Year. După evenimentul de lansare a competiției, va avea loc perioada înscrierilor, între 14 mai și 1 august, iar interviurile se vor desfășura între 1 august și 30 septembrie.
Sursă foto: Shutterstock.com

Prima rundă de jurizare va avea loc pe 8 octombrie, a două rundă, pe 22 octombrie, iar ceremonia națională de premiere a fost programată pentru data de 12 noiembrie, potrivit unui comunicat de presă.

Citește și EY România angajează 100 de tineri absolvenţi

„Ne-au bucurat extrem de mult ecourile pozitive ale primei ediții EY Entrepreneur Of The Year în România, din partea antreprenorilor, a managementului din companii românești sau multinaționale și a membrilor mass media. Programul EY Entrepreneur Of The Year este extrem de important pentru noi, fiind cea mai bine articulată inițiativă de recunoaștere a eforturilor şi realizărilor extraordinare ale antreprenorilor, atât la nivel local, cât și global”, consideră Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România.

În luna iunie a anului 2016, câștigătorul competiției EY Entrepreneur Of The Year 2015 va reprezenta România în competiția pentru titlul World Entrepreneur Of The Year. Câștigătorul ediției din 2014 a competiției naționale a fost Mircea Tudor, președintele MB Telecom, care își va prezenta afacerea și își va susține candidatura în fața juriului, la Monte Carlo, în iunie 2015.

Citește și 35 de antreprenori români se întrec în skilluri de business

Toate candidaturile sunt examinate de un juriu independent, alcătuit din lideri de business recunoscuți în întreaga lume și din câștigători ai titlului World Entrepreneur Of The Year din anii anteriori.

Pentru mai multe detalii despre programul EY Entrepreneur Of The Year puteți accesa eyromania.ro.

0 comentarii 1485 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter