Management

Principiile unui CEO care conduce un business de 20 de miliarde de euro

wall-street.ro › Vin, 2018-01-19 17:36
Bertrand Dumazy nu este doar CEO-ul unei companii de 20 de miliarde de euro, dar este și un lider atipic, după cum spune chiar el, cu principii de management pe care le-a învățat lucrând efectiv cu oamenii și mai puțîn inspirate din cursurile pe care le-a absolvit la Harvard, scrie wall-street.ro. 
sursa: shutterstock

Francezul Bertrand Dumazy conduce Grupul Edenred din 2015, iar recent a fost prezent în România cu ocazia aniversării a 20 de ani de când tichetele de masă  au fost lansate în țara noastră.

Bertrand Dumazy și-a început cariera în 1994. A început ca și consultant, apoi a ocupat mai multe funcții de conducere în diverse companii. În 2015 a devenit CEO-ul Grupului Edenred.

Atunci când este întrebat despre principiile sale de management, primul răspuns vine imediat: "cred mai mult în oameni decât în management".

Citește mai multe pe WALL-STREET.RO.  

0 comentarii 663 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter