Management

Octavian Pantiş, Qualians: Sunt 4 lucruri care vă fac angajaţii fericiţi: salariul, perspectivele, mediul şi şeful

wall-street.ro › Joi, 2016-03-17 16:16
Salariul, perspectivele de creştere, mediul şi şeful sunt cele patru ingrediente care fac angajaţii fericiţi, a declarat Octavian Pantiş, şeful companiei de training şi consultanţă Qualians, la conferinţa HR 2.0, eveniment organizat de WALL-STREET.RO, în parteneriat cu Groupama, Lugera, PeliFilip şi 7Card.
Sursa: wall-street.ro

Salariul

Nu este cel mai important sau singurul important într-o companie. Cu toţii avem toate aceste patru ingrediente, dar la unii contează mai mult, iar la alţii mai puţin.

Salariul este important pentru fiecare dintre noi, pentru mulţi este poate motivul pentru care ne-am angajat într-un anumit loc. Dar pentru un salariu bun unii lucrează foarte mult, atât de mult încât deşi le zice cineva că nu este bine, vor să se dea ei cu capul de perete. Văd acest lucru când sunt divorţaţi pentru prima oară, pentru a doua oară, când au 20 de kilograme în plus.

Perspectivele

Dacă îi zici copilului că o să meargă în vacanţa de Paşte, el se bucură acum. Deja se bucură de vacanţa care va fi peste cinci săptămâni.

Unele companii au perspective pentru angajaţi, dar sunt cumva în spatele uşilor închise. Şi oamenii lor pleacă pentru că nu ştiau ce li se pregăteşte.
Pleacă deşi au salariu bun pentru că nu au perspective pozitive, ba chiar apar perspective negative.

 

Citește mai multe pe WALL-STREET.RO

0 comentarii 2701 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter