Management

Fondul Proprietatea va avea un nou CEO

Dana Badea › Joi, 2018-01-04 16:32
Fondul Proprietatea va avea un nou manager de portofoliu de la 1 aprilie, Greg Konieczny renunţând la funcție, potrivit unui comunicat. Fondul Proprietatea este listat pe bursele de la București și Londra și deține participații la cele mai valoroase companii de stat.

„Franklin Templeton Investment Management Ltd. Marea Britanie Sucursala Bucureşti ('FTIML'), în calitatea sa de Administrator de Investiţii al Fondului Proprietatea SA ("Fondul") are plăcerea să anunţe că, începând cu 1 aprilie 2018, Johan Meyer va deveni singurul Manager de Portofoliu Principal al Fondului, drept recunoaştere a valoroaselor sale calităţi de conducere şi a contribuţiei la Fond, de la relocarea sa în România în urmă cu peste un an. De asemenea, Johan va deveni singurul CEO al FTIML şi va continua să-şi îndeplinească rolul de reprezentant legal al Fondului”.

Johan a împărţit responsabilităţile manageriale cu Greg Konieczny, în calitate de Co-Manager de Portofoliu din 1 noiembrie 2016. El s-a alăturat Franklin Templeton Investments în 2004. Anterior rolului său în România, acesta a ocupat poziţia de director executiv Africa de Sud, respectiv de director al departamentului Africa Strategy din cadrul Templeton Emerging Markets Group.

Noul manager al Fondului este absolvent al Universităţii din Pretoria, fiind licenţiat în comerţ şi deţine un master în economie. Acesta vorbeşte engleza, afrikaans şi învaţă în prezent limba română.

0 comentarii 437 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter